Merken

In 1951 startte Eugen Bezer het bedrijf Olymp in Bietigheim Bissing. In het begin maakte Olymp alleen hoogwaardige overhemden. Tegenwoordig produceert Olymp ook stropdassen. Olymp is de enige shirtmaker in Europa die het hele proces in eigen beheer houdt. Het bedrijf heeft inmiddels 450 medewerkers en exporteert haar producten naar meer dan 40 landen over de gehele wereld. Vooral de laatste tien jaar is Olymp sterk gegroeid.

Olymp overhemden

De Olymp overhemden zijn erg populair omdat zij gebruik maken van zeer hoogwaardige materialen en goed inspringen op de modetrends. De overhemden en blouses van Olymp zijn elegant, stijlvol en strijkvrij. Olymp overhemden zijn ook verkrijgbaar in de betere herenmodezaken.

Materialen

Olymp shirts maakt uitsluitend gebruik van langstapelig katoen. Dit garen wordt na het spinnen behandeld met een speciale antikreuk finish, daarna wordt het doek in eigen fabrieken geweven en verwerkt tot shirts.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Olymp collectie. Daarnaast leveren wij uniformkleding van onder meer de merken Staff Only en Eterna. Welk type kleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Olymp

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.