Coop gelooft in de kracht van samen. Net als wij, wij zijn dan ook zeer trots dat Coop supermarkten heeft gekozen voor een samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding! Samen werken we aan onze gezamenlijke doelstelling: het verlagen van de milieu-impact. De keuze van Coop voor een bedrijfskledingleverancier met oog voor duurzaamheid draagt hier zeker aan bij.

Onze specialiteit is organisaties voorzien van veilige kleding, met de juiste uitstraling en een comfortabele pasvorm. Dit willen we doen op een manier waarmee we de transitie naar een circulaire economie verder helpen. In overleg met onze klant zoeken we altijd naar duurzame oplossingen zoals het gebruik van duurzame materialen of alternatieve diensten die hieraan bijdragen. Uiteraard doen dergelijke keuzes niet af aan de kwaliteit en het draagcomfort van de kleding. De drager moet natuurlijk fluitend aan het werk kunnen in zijn of haar werkkleding!

Het ontwerpen van nieuwe, unieke én herkenbare bedrijfskleding begint bij het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de klant. Het is belangrijk om te kijken welke werkzaamheden er uitgevoerd worden en welke materialen daar het best bij passen. Zo moet een supermarktmanager er natuurlijk representatief uit zien maar moet het ook mogelijk zijn om de handen uit de mouwen te steken. Daarom is er in dit geval gekozen voor een vernieuwend en eigentijds ontwerp waarbij gebruik is gemaakt van materialen met veel stretch om de bewegingsvrijheid te vergroten.

Om het plaatje compleet te maken hebben de supermarktmanagers de mogelijkheid gekregen om de kleuren blauw, grijs en bruin met elkaar af te wisselen en kunnen zij ook kiezen uit een net colbert of meer casual trui.

Wanneer de werkkleding veelvuldig gedragen is zamelen wij in samenwerking met de Coop de werkkleding weer in via ons TextielPoint retoursysteem. Dankzij dit programma kan gebruikt textiel optimaal opgenomen worden in het recycleproces en in nieuwe producten hergebruikt worden. Producten waar veelal oud textiel in verwerkt worden zijn picknickbanken en isolatiemateriaal.

Samen maken we het verschil!