De overheid heeft gisteren verschillende versoepelingen aangekondigd waardoor diverse (contact)beroepen hun werkzaamheden weer kunnen gaan oppakken. Hiervoor geldt wel het advies gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze gezondheid is belangrijk en door de huidige coronacrisis waar wij ons met zijn allen in bevinden is persoonlijke bescherming en hygiëne misschien wel belangrijker dan ooit.

Wij vinden het belangrijk dat de beschikbare persoonlijke beschermingsmiddelen op de locaties terecht komen waar deze het hardst nodig zijn. Denk aan onder andere medewerkers bij overheids- en semioverheidsinstellingen, in het openbaar vervoer, logistiek, beveiliging, detailhandel, horeca en contactberoepen zoals (para-)medische beroepen (zorg) en persoonlijke verzorging.

Om de vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen te stroomlijnen én zo snel en goed mogelijk af te handelen, hebben wij een speciaal ‘PBM corona team’ opgezet. Dit team bekijkt iedere dag alle mogelijkheden voor de aanvragen die bij ons binnenkomen. Op deze manier komen de beschikbare middelen zo snel mogelijk terecht bij degenen die ze hard nodig hebben om hun werk veilig uit te kunnen voeren!

Meer weten?
Op de PBM pagina vind je alles wat je moet weten over persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de coronacrisis. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien je graag van advies.

Let op: ons aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen is niet bedoeld voor de particuliere verkoop maar uitsluitend voor bedrijven en beroepen waarbij het gebruik hiervan van belang is.

SAMEN STAAN WE STERK!