Om onze klanten van de beste bedrijfskleding te voorzien, werken we nauw samen met onze leveranciers. Wist je dat we met meer dan 50 verschillende leveranciers samenwerken? Stuk voor stuk uniek. Samen zorgen we ervoor dat jij gewoon lekker aan het werk kunt en je niet druk hoeft te maken over jouw kleding. We vertellen je graag meer over onze samenwerkingen. Maak kennis met Texet Workwear.


IJzersterke service en duurzame samenwerking

Texet Workwear is gevestigd in België en een dochteronderneming van de Zweedse New Wave Group. Al meer dan 25 jaar levert Texet hoogwaardige bedrijfskleding, werkkleding en promotioneel textiel. Met merken zoals James Harvest, Printer Active Wear, Cottover en Tenson bieden zij een breed assortiment aan kleding voor diverse branches, van transport & logistiek, industrie tot dienstverlening. Texet hecht veel waarde aan een ijzersterke service en investeert in duurzame samenwerkingen die goed zijn voor mens en planeet.

Continu verbeteren
Duurzamer, transparanter en inclusiever. Langs die lat legt Texet Workwear al haar activiteiten. Ruim 75% van alle Texet-producten heeft al een duurzaam karakter. Op al die producten passen ze ook een zogeheten LCA-berekening toe. Daarmee berekenen ze de levensduur van een artikel en welke impact het heeft op het milieu. Ook hebben zij een vast team dat zich bezighoudt met Corporate Social Responsibility (CSR) die zich richten op verantwoord ondernemen en de certificeringen. In 2024 heeft Texet opnieuw de Ecovadis Platinum duurzaamheidsbeoordeling ontvangen. Dit betekent dat zij tot de top 1% bedrijven horen die zich continu inzetten op de thema’s milieu, ethiek, arbeids- en mensenrechten en duurzame inkoop. Hoewel Texet ontzettend trots is op deze beoordeling, zien zij dit niet als eindpunt. “Onze toewijding aan continu verbeteren blijft onveranderd.”

Duurzaam en stijlvol
Texet biedt diverse duurzame collecties aan. De nieuwste lijn binnen de Projob Workwear collectie heet Progression en komt maar liefst in 37 stijlen en 5 kleurcombinaties. Het is gemaakt van gecertificeerd gerecycled polyester en/of gecertificeerd biologisch katoen. De collectie is niet alleen duurzaam, maar heeft ook nog eens een goed ontwerp en een ergonomische pasvorm. Ook de Printer Prime collectie is een goed voorbeeld van hoe duurzaamheid en design naadloos samengaan. Deze collectie is er voor iedereen en dus zo ontworpen dat het vrijwel door iedere industrietak gedragen kan worden. En als Texet iedereen zegt dan bedoelen ze ook iedereen. Deze collectie is beschikbaar is voor dames en heren en van XS tot 5XL.

Meer weten?
Nieuwsgierig of Texet Workwear ook past binnen jouw bedrijfskledingcollectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!