1 quiche- of ovenschaal
1 aubergine
1 courgette
4 tomaten
1 rode ui
2 teentjes knoflook
6 el olijfolie
verse rozemarijn
snuf peper
Stappenplan
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aubergine, courgette en tomaten in plakjes en de ui in ringen.
- Verhit een grillpan en grill de plakken aubergine om en om.
- Meng in een schaal de olijfolie samen met de knoflook en peper.
- Voeg de courgette en tomaat toe en schep even om, zodat de olijfolie goed verdeeld is.
- Vet een ovenschaal in met olijfolie. Leg nu de plakjes aubergine, courgette, tomaat en ui half over elkaar in de schaal (ga de hele schaal rond). Garneer met verse rozemarijn en houd wat kruiden over om aan het eind de schaal te garneren.
- Rooster de groenten midden in de oven in 30 minuten gaar en garneer daarna de rest van de rozemarijn over de groenten.