Van Delft Groep adviseert, realiseert en beheert duurzame gebouwgebonden installaties. Dit doen zij met een aanstekelijk enthousiasme voor techniek en grote nieuwsgierigheid naar innovatie. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe, vooruitstrevende en duurzame technieken. De stap naar circulaire bedrijfskleding is dan ook een hele logische stap.

Bij van Delft Groep worden de CircTex jassen en softshells door vier dragers in de praktijk getest. Tijdens de installatiewerkzaamheden zullen zij de voor- maar ook eventuele nadelen aan de jas gaan ontdekken. Aan de hand van de feedback die uit deze draagproef volgt kunnen de 100% circulaire jas, softshell en broek verder geoptimaliseerd worden. Met natuurlijk als doel dat straks heel werkend Nederland aan het werk wil gaan in 100% circulaire bedrijfskleding. Goed voor mens en milieu!

Johan van Kempen, medewerker facilitair en logistiek beschrijft Van Delft Groep als 'een écht Brabants familiebedrijf waar eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan'. Dat de medewerkers van van Delft Groep hun werk uitvoeren met veel passie blijkt wel uit de Koninklijke onderscheiding ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ die zij ontvangen hebben. En dat zij ook nu weer vooraan staan om deel te nemen aan deze draagproef kunnen wij alleen maar toejuichen! 

Meer informatie?

Klik op de button hiernaast en lees alles wat jij wilt weten over het onderzoeksproject CircTex.