Nieuws

In de geheel verbouwde showroom staan onder andere de bouwvakker en de monteur, maar ook de BOA-ambtenaar en de receptioniste centraal. Voor iedere medewerker in iedere branche biedt Groenendijk een perfect passende oplossing. Ook kunnen wij u persoonlijk begeleiden in ‘special’ trajecten: Corporate Fashion wordt steeds belangrijker in onze branche. De medewerker is het visitekaartje van een bedrijf of organisatie. Laat u adviseren en maak een afspraak bij één van onze vertegenwoordigers. U kunt ook een kijkje nemen op onze nieuwe “speciale productie” pagina’s waar in 4 stappen duidelijk wordt hoe zo’n specialtraject verloopt.

Dochterbedrijf Image Care verhuisd

Per 1 oktober dit jaar is (destijds) Image Care company fashion verhuisd naar Woerden. Het nieuwe kantoor bevindt zich naast ons pand; gemakkelijk te bereiken via de A12. De nieuwe contactgegevens van Image Care, voorheen gevestigd in Zoetermeer, vindt u op de website.

Dit bericht is aangepast op 05/01/2016 in verband met een bedrijfsfusie, waarbij Groenendijk Bedrijfskleding Image Care integreerde in het (moeder)bedrijf.
De bedrijfsnaam Image Care company fashion is geheel komen te vervallen per januari 2016. Het assortiment van Groenendijk is hiermee uitgebreid. Producten, service en dienstverlening zijn verder geheel dezelfde gebleven.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.