Selecteer een pagina
Merken

De roots van MSA (de Mine Safety Appliances Company) liggen in de mijnbouw. De mijnbouwingenieurs John Thomas Ryan en George Herman Deike begonnen het bedrijf in 1914. Een aantal grote mijnrampen was hun drijfveer om veiligheidsproducten op de markt te brengen. Inmiddels is MSA een groot bedrijf met een goede reputatie op dit gebied.

Leven en gezondheid

Naast mijnbouwveiligheid biedt MSA veiligheidsoplossingen voor industriële installaties, bouwactiviteiten, transport, utiliteitsbedrijven, defensie en brandweer. Kortom: overal waar leven en gezondheid aan gevaren wordt blootgesteld.

Producten

Het assortiment van MSA bestaat onder meer uit adembeschermingproducten, gasmaskers, ademhalingstoestellen, V-Gard helmen, gelaatsafschermingen, brillen, beschermende kleding, gehoorbescherming en de mijnbouwlamp.

Assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment MSA collectie. Daarnaast leveren wij ook persoonlijke beschermingsmiddelen van onder meer de merken Peltor en 3M. Welke persoonlijke beschermingsmiddelen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

MSA

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!