Nieuws

Woerden, 23 augustus 2018  –  Fietsers, wandelaars en verzorgers van het Team Mantelmeeuw zijn klaar voor vertrek naar de Mont Ventoux. Na maandenlange voorbereidingen gaat een gemotiveerde club mensen op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus de Franse berg bedwingen. In hun door Groenendijk Bedrijfskleding gesponsorde rode jasjes wandelen of fietsen ze goed getraind naar de top. Ze doen dat voor zowel de Stichting Mont Ventoux/Groot verzet tegen kanker als voor De Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg) zelf.

“In hun door Groenendijk Bedrijfskleding gesponsorde jasjes gaan 20 fietsers en 14 wandelaars op 30 en 31 augustus de Mont Ventoux op.”

Hun fysieke voorbereiding ging gepaard met sponsorwerving. Dankzij royale donaties en allerlei mooie acties (van sokken breien tot taarten bakken, van statiegeld ophalen tot een presentatie op de streekmarkt) hebben ze ruim € 37.500 opgehaald en de teller loopt nog door.

Leden van het Team Mantelmeeuw weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er onderzoek wordt gedaan om een ziekte als kanker de wereld uit te helpen. Maar zolang dat nog niet het geval is, beseffen ze ook hoe betekenisvol het is dat mensen goede zorg en ondersteuning krijgen in de laatste fase van hun leven. De vrijwilligers van De Mantelmeeuw verlenen terminale mensen die zorg.

De beklimming van de Mont Ventoux is bedoeld om mensen die het redden en mensen die het niet redden te steunen. De sponsoropbrengst van het Team Mantelmeeuw gaat deels naar de Stichting Mont Ventoux/Groot verzet tegen kanker, deels naar De Mantelmeeuw zelf.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.