Selecteer een pagina
Merken

De Magnum werkschoenen zijn ruim 25 jaar geleden ontworpen door Hi-Tec Sports USA. Dit naar aanleiding van de aanvraag van overheidsinstanties die zochten naar een lichte, sportief ogende laars. Door gebruik te maken van de ervaring van Hi-Tec op het gebied van de outdoor en sportmarkt werd een schoen ontworpen die geschikt is onder de meeste omstandigheden.

Hoge eisen

Magnum produceert meer dan een miljoen paar schoenen per jaar voor diverse eindgebruikers. Het grootste deel van het assortiment is CE-EN gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen of overschrijden deze zelfs.

Materialen

De materialen waar Magnum gebruik van maakt zijn onder meer Sympatex (100% waterdicht en ademend membraam), Dri-lex (vochtabsorberende voeringmateriaal), Ethyl Vinyl Acetaat (zeer licht en flexibel tussenzoolmateriaal voor schokabsorptie), Foot Protection System-voetbed (reukvrij, wasbaar, ademend en antibacterieel), Carbon-rubber (zeer licht en duurzaam zoolmateriaal), M-PACT voetbed, V-lite systeem, Denier, Thinsulate (isolatiemateriaal), 3D2-voetbed (voor extra comfort, stabiliteit, absorptiezone in de hak).

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Magnum collectie. Daarnaast leveren wij representatieve schoenen van onder meer de merken Crispi en Ecco. Welk type schoen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Magnum

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!