Selecteer een pagina
Merken

2016_4206_4406_Indoor_Emotion_D_lowJAKO is een Duits familiebedrijf gesticht in 1989 door de gebroeders Sprügel met haar hoofdkantoor in Hollenbach, Mulfingen, Duitsland. Het bedrijf is sinds 1994 aanwezig op de Belgische markt en gevestigd in Lier. Dit is tevens ook de hoofdzetel voor de Franse en Nederlandse markten. JAKO is wereldwijd aanwezig in meer dan 50 landen. JAKO biedt onder andere sportkledij voor voetbal, handbal, running en tal van andere sporten. De klemtoon ligt altijd op het team.

Naast teamsport kledij heeft JAKO ook een uitgebreid gamma aan Basic kledij. Deze sportieve, attractieve en kwalitatieve kledij worden vaak gebruikt als bedrijfskledij. Ze bied bedrijven een uniforme en professionele uitstraling.

2016_4297_4497_Performance_Emotion_lowJAKO is het team achter het team – voor alle ploegen, op het veld of in de zaal, van de laagste amateurs tot de hoogste professionele teams.

Betrouwbare leveringen, Prijs-kwaliteitsverhouding, een zeer grote kleuren- en matenvariëteit en de bijzonder persoonlijke JAKO-Service karakteriseren de firma tot op vandaag.

 

 

 

 

 

Jako

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!