Nieuws


Waarom hebben jullie voor nieuwe bedrijfskleding gekozen? 

De Divisie Havenmeester heeft nieuwe bedrijfskleding gekozen omdat de dienst ‘Haven Amsterdam’ op 1 april 2013 is verzelfstandigd naar het bedrijf ‘Havenbedrijf Amsterdam NV’. Door deze reorganisatie is het logo vernieuwd/veranderd en was het noodzakelijk om de bedrijfskleding te vervangen. Deze gelegenheid hebben we ook gebruikt om het huidige kledingpakket opnieuw tegen het licht te houden en ons af te vragen: Welke uitstraling moet de kleding hebben, wat moet er in het pakket komen en hoeveel hebben we precies nodig?

Hoe is de nieuwe kleding tot stand gekomen? Waren er specifieke eisen of wensen voor het nieuwe ontwerp?
De kledingcommissie heeft het oude pakket tegen het licht gehouden en afgestemd op de gewenste uitstraling die op dit moment gewenst was. Dit betekende dat er van een nautisch uniform moest worden overgestapt naar een handhavingsuniform. De uitstraling moet geüpgraded worden naar ‘Port Authority’.

Wat zijn de eerste ervaringen met de nieuwe kleding ? Bent u tevreden over de uitstraling, pasvorm en kwaliteit van uw nieuwe kledingpakket?
De eerste ervaringen zijn over het algemeen goed. De gewenste uitstraling is behaald en op een kleine uitzondering na is de kwaliteit en pasvorm ook goed.

Hoe kijkt u terug op de samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding?
De samenwerking tussen Havenbedrijf Amsterdam en Groenendijk verloopt prima. Door wat vertraging bij de leverancier is de uitlevering iets verschoven in tijd. Dit zou een verbeterpunt kunnen zijn. Inmiddels is dit opgelost door Groenendijk en zijn wij voorzien van onze nieuwe bedrijfskleding. Verder kan ik stellen dat de open structuur van overleggen en communiceren als zeer prettig wordt ervaren.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.