Nieuws

Waarom hebben jullie voor nieuwe bedrijfskleding gekozen ?
Als productiebedrijf van krachtvoer voor de dierlijke sector hebben wij een ATEX-richtlijn opgesteld in verband met de hoeveelheid stof die in de productielocatie aanwezig is. Vitelia is van mening dat de zorgplicht voor het personeel in deze richtlijn alleen serieus genomen kan worden door ATEX-waardige kleding te kopen.

Hoe is de nieuwe kleding tot stand gekomen ?
In de zoektocht naar ATEX-waardige bedrijfskleding hebben wij een aantal bedrijven gewogen op de aspecten kennis van de benodigde kleding, op het prijsniveau van het pakket, de aanpak van de uitrol van een nieuw pakket en de volledigheid van het pakket. Dit laatste omdat er dames en heren werken die allemaal verschillend zijn en toch in dezelfde type kleding moeten werken.

Wat zijn de eerste ervaringen met de nieuwe kleding ?
Na een uitstekende passessie is de kleding aangeleverd conform opdracht. Groenendijk heeft ons een tip uit hun netwerk gegeven voor het centraal laten bewassen van de kleding en die wasserij heeft de kleding eerst gelabeld. De eerste ervaring met de ATEX-waardige kleding zijn goed, met als kanttekening dat de grote hoeveelheid katoen zorgt voor de nodige warmte.

Hoe kijkt u terug op de samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding ?
Groenendijk Bedrijfskleding heeft de opgeroepen verwachtingen waargemaakt. Er is individueel maatwerk geleverd, er is een overzichtelijke webshop aangemaakt voor Vitelia voor de aanvullende bestellingen, er is een goede wasserij aangereikt en bovenal is er een goed menselijk contact met de medewerkers die Groenendijk vertegenwoordigen. Vitelia ziet ernaar uit om de showroom in Woerden te bezoeken, waarvoor wij uitgenodigd zijn.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.