Jij bent één van de deelnemers aan de CircTex draagproef! Op deze pagina vind je alle relevante informatie omtrent jouw deelname aan de draagtest. Zo vind je uitgebreide achtergrond informatie over het onderzoeksproject en een drietal vragenlijsten waardoor wij gedurende de draagtest jouw ervaringen kunnen achterhalen.   

 

Je hebt je pakket ontvangen en getest, wat nu?

De draagtest zit er op! De afgelopen maanden heb jij de CircTex jas, softshell en/of broek gedragen. We hopen dat de kleding comfortabel zat en dat jij de kleding met plezier hebt gedragen. Om het onderzoek af te kunnen ronden is het van belang dat de artikelen weer retour gestuurd worden naar Groenendijk Bedrijfskleding. 

Je kunt het pakket kosteloos via een PostNL punt naar het volgende antwoordnummer versturen: 
Groenendijk Bedrijfskleding
Antwoordnummer 2574
3440 WB Woerden

(de deelnemende organisatie of drager hoeft hier niets voor te betalen, de kosten zijn voor rekening van Groenendijk Bedrijfskleding).


Vragenlijsten

Gedurende deze draagtest vragen wij je om drie keer een vragenlijst in te vullen. Aan de hand van jouw ervaring verzamelen wij relevante informatie die belangrijk is voor het onderzoek. 

Vul via onderstaande buttons de vragenlijsten in. 


Wanneer je alle drie de vragenlijsten zo compleet mogelijk hebt ingevuld maak jij kans op een gratis zwarte CircTex softshell. Aan het eind van de zomer zullen wij deze softshell onder alle deelnemers verloten. 

Alles over het Interreg CircTex onderzoeksproject

Al enkele jaren verdiept Groenendijk zich in het gedachtengoed van een circulaire economie en zijn er innovatieve producten tot stand gekomen. Dankzij deze ervaring hebben we ideeën over hoe we meer producten circulair kunnen maken. Maar we zien door onze ervaring ook obstakels ontstaan. Het blijft nog enorm lastig om op grote schaal hoogwaardige circulaire producten zoals een RWS jas of softshell te produceren. Binnen dit onderzoekproject hebben we samen met acht ketenpartners een plan opgezet om de  ontbrekende puzzelstukken tot circulariteit gaan vinden.

Deelnemende organisaties draagproef

Deelnemende organisaties aan de draagproef zijn: Gemeente Rotterdam, Gemeente Apeldoorn, Dunea, Rijkswaterstaat, Breman, KPN, Siemens, Groen & Aldenkamp, Philips Healthcare, Van Delftgroep, Mondial Movers, FrieslandCampina, HTM, Teso, Vitens, Waternet en Bidfood. 

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je terecht bij de CircTex contactpersoon binnen jouw organisatie. Mocht je daarna nog steeds een vraag hebben kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Wij wensen je veel draagplezier!