Nieuws

Waarom hebben jullie voor nieuwe bedrijfskleding gekozen?
Omdat er in het verleden geen echte “lijn” in de kleding was. Er werden verschillende kleuren aangekocht wat resulteerde in een allegaartje van kleding. Verder was er een beperkte aanschaf, want broeken werden niet verschaft. Om een universele uitstraling te krijgen naar buiten en om tot een verplichting van de verstrekte kleding te komen is er besloten een nieuwe bedrijfskledinglijn aan te schaffen.


Hoe is de nieuwe kleding tot stand gekomen? Waren er specifieke eisen of wensen
voor het nieuwe ontwerp?

Er waren geen echte specifieke eisen, wat belangrijk was dat er een uniforme uitstraling zou komen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Na het eerste en tweede contact met Rob de Ruiter waarin de verschillende mogelijkheden en kleurstellingen werden doorgenomen is voor de huidige rood/zwart lijn gekozen.

Wat zijn de eerste ervaringen met de nieuwe kleding? Bent u tevreden over de uitstraling, pasvorm en kwaliteit van uw nieuwe kledingpakket?
De eerste ervaringen zijn prima. Men vindt de kleding goed zitten en zelfs de broeken zijn goed door de test heen gekomen… De kwaliteit van het geleverde is goed!

Hoe kijkt u terug op de samenwerking met Groenendijk Bedrijfskleding?
We zijn dik tevreden over de eerste indruk en de afhandeling van het geheel. Zeer makkelijk vinden we het bestelsysteem op de site. Ook de uitstraling van de site is erg mooi en doeltreffend!

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.