Nieuws

Groenendijk Bedrijfskleding heeft op vrijdag 18 maart de Duurzaamheidsprijs 2017 regio Woerden in de wacht gesleept. De juryprijs werd uitgereikt aan Groenendijk en een ander Woerdens bedrijf, Boa Nova, ontving de publieksprijs. Boa Nova produceert duurzame consumentenproducten voor de automotive-branche, zoals biologisch afbreekbare ruitenwisservloeistof en composteerbare tankhandschoenen. Groenendijk investeert al jaren in een duurzame productieketen en vervult een voortrekkersrol in hun branche, aldus de jury. Volgens de jury is Groenendijk daarmee een voorbeeld voor andere bedrijven in Woerden.

Duurzaamheid over de volle breedte

De prijzen zijn een initiatief van D66 Woerden, dat daarmee duurzaam opererende ondernemers in het zonnetje wil zetten. Juryvoorzitter Heerd Jan Hoogeveen: “Er waren zes uitstekende kandidaten aangedragen, dus zowel voor de jury als voor het publiek was het moeilijk om een keuze te maken. De inzet van Groenendijk gaat echt over de volle breedte van het bedrijf, dat gaf voor de jury de doorslag. Dat Boa Nova de publieksprijs wint is een terechte steun in de rug voor hen, want zij proberen met duurzame producten voet aan de grond te krijgen in een sector die daar traditioneel misschien niet veel aandacht voor heeft. Goed bezig dus!”

De prijzen, een door het Woerdense Minkema college 3D-geprint Groene Hart, werden tijdens een feestelijke bijeenkomst in Kasteel Woerden uitgereikt.

Bron: www.duurzaamheidsprijswoerden.nl

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.