Selecteer een pagina
Nieuws

In de afgelopen jaren waren de Praktijkdagen Veilig Werken een groot succes. In 2012 worden er in totaal 6 georganiseerd. De eerste praktijkdag vindt plaats op woensdag 15 februari te Harderwijk! De dagen worden georganiseerd door Uneto-VNI, NVKL, 365 KeurCompany en Otib.

Gedurende deze leerzame VEILIGHEIDSDAG werkt u met ervaren docenten en maakt u met elkaar, zowel binnen als buiten, gebruik van de modernste hulpmiddelen. Aan de hand van levensechte simulaties wordt de praktijk zo dicht mogelijk benaderd. Dankzij de opgedane leerstof wordt het veiligheidsbewustzijn en veiligheidsgedrag van u als deelnemende leidinggevende en/of uitvoerende vergroot. De modules die in 2012 behandeld zullen worden zijn de volgende:

Module 1 Veilig gebruik van de hoogwerker
Module 2 Veilig gebruik van de (rol)steiger
Module 3 Veilig gebruik van arbeidsmiddelen (slijptol, boormachine, sloophamer, knabbelschaar)
Module 4 Veilig omgaan met asbest
Module 5 Geluid
Module 6 Ontruiming op projectlocaties

In de brochure kunt u nalezen wat ieder van deze modules inhouden. Aan het eind van het dagprogramma ontvangt iedere deelnemer een certificaat met daarop de vermelding welke modules zijn gevolgd. Via dit aanmeldingsformulier kunt u aangeven welke datum en locatie uw voorkeur geniet. De kosten bedragen slechts 75 euro exclusief BTW per deelnemer!

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!