Nieuws

AVAG is hét aanspreekpunt voor overheid en bedrijfsleven. De AVAG onderhoudt op zowel nationaal als internationaal niveau contacten met organisaties die raakvlakken met de branche hebben. Het Nederlandse Normalisatie Instituut (NEN), de Nederlandse Vereniging van Veiligheidskundigen (NVVK) en de European Safety Federation (ESF) zijn daar goede voorbeelden van.

Met name de Europese eenwording maakt internationale contacten onontbeerlijk. Via ESF bij het Europese Parlement bieden alle betrokkenen helder inzicht in besluitvormingsprocessen. Het voordeel hiervan is dat op deze wijze de AVAG snel en adequaat kan reageren op voorstellen die niet alleen van invloed zijn op de bedrijfsvoering, maar tevens een algemeen maatschappelijk (Europees) belang kunnen dienen. Daarnaast is de AVAG, samen met o.a. TNO Arbeid en de NVVK, lid van het RAI ARBO- en Brandtentoonstellingscomité.

Ook diverse leveranciers van Groenendijk zijn lid van de AVAG. Te denken valt aan 3M, HaVeP Workwear Protective wear, Honeywell Safety Products, Emma en Sioen

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.