Nieuws

Profi-Step zal onder eigen naam haar diensten blijven aanbieden. De beide directies zijn ervan overtuigd dat deze overname veel voordelen voor hun klantenkring zal opleveren. Voor de bedrijven die onderdeel uitmaken van Groenendijk Groep geldt dat deze ondersteund worden op het gebied van inkoop, ICT en administratie. Dit zal leiden tot een verdere professionalisering en een nog betere dienstverlening voor de klant. Een eerste stap zal onder andere zijn dat Profi-Step op korte termijn gaat starten met een eigen webshopomgeving. Groenendijk Groep, landelijke speler in de markt, versterkt op deze wijze haar huidige marktpositie. Profi-Step zal zich blijven richten op de regionale markt.

Profi-Step BV is in 1995 opgericht en levert een breed assortiment bedrijfskleding, veiligheidsschoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij dit groeiende bedrijf zijn 25 medewerkers werkzaam. Per 1 november 2008 is Profi-Step verhuisd naar een nieuw groter bedrijfspand in Kesteren op het industrieterrein Panhuis waar vanuit zij werkzaam zullen blijven.

Groenendijk is in 1997 opgericht en levert een vergelijkbaar assortiment en service als Profi-Step en levert vooral aan grote en middelgrote bedrijven en de overheid. Door de overname van Profi-Step bestaat de Groenendijk Groep uit ruim 110 personeelsleden.  Tot die groep behoorden al de volgende bedrijven: Groenendijk BV te Woerden, Image Care BV te Zoetermeer (representatieve kleding), Power Workwear BV te Woerden, (importeur van een aantal topmerken, zoals F. Engel, Workzone) en From Scratch BV (private label producties).

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.