Nieuws

Sinds 2015 is Groenendijk Bedrijfskleding aangesloten bij FIRA. Zij controleren tot in de kleinste details het MVO-beleid en maken op hun platform transparant zichtbaar wat Groenendijk doet op het gebied van MVO.

Samen met FIRA werkt Groenendijk aan een duurzaam groeipad op het gebied van MVO, specifiek toepasbaar voor de productgroep van het bedrijf.

Na de ISO 14001 en diverse MVO-certificeringen, maakt Groenendijk haar duurzaamheidsprestaties nu ook zichtbaar door middel van het FIRA Platform en behaalde, na brons, nu ook de zilveren status in augustus. Naast deze certificeringen ziet u dit ook terug in het bedrijf, het personeel en bijvoorbeeld het hybride wagenpark van Groenendijk. Naast afvalscheiding maakt Groenendijk gebruik van het Sympany kledinginzamelingspunt, welke is ontstaan per 2015 via een fusie tussen KICI en Humana en diverse andere faciliteiten.
Onder andere hiermee wil Groenendijk laten zien dat onderwerpen zoals de ontwikkeling van medewerkers, een goede werkrelatie en eerlijk zaken doen belangrijk zijn voor het bedrijf en haar stakeholders. Dit beperkt zich niet alleen de eigen organisatie, maar omvat ook de leveranciersketen, de producten en de dienstverlening. Een eerste stap dus in de richting van de verduurzaming van de gehele waardeketen…

Meer informatie over FIRA leest u op de website van FIRA.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.