Nieuws

WOERDEN/ROTTERDAM – Groenendijk Bedrijfskleding heeft dinsdagavond de Corporate Fashion Award 2016 gewonnen met ingezonden kledingcollecties voor NS
en kleding van eigen kledinglabel From Scratch Circular. Dinsdag 5 april organiseerde HCW, ledengroepering van Modint de negende editie van de Corporate Fashion Award (CFA). Dit vond plaats in Ahoy Rotterdam. Dit gebeurde aansluitend aan de Safety & Health @Work Vakbeurs in Rotterdam Ahoy, die 5 en 6 april gehouden wordt, tijdens een spectaculaire dinershow, gepresenteerd door Sylvana Simons.

Groenendijk ging naar huis met maar liefst twee awards, gewonnen in de categorieën ‘Corporate Fashion’ (bedrijfskleding voor 9.000 NS medewerkers) en de categorie ‘Sustainable’
(kleding van Groenendijk haar eerste circulaire kledinglijn van eigen merk From Scratch Circular).

Met maar liefst 3 – van de 4 ingezonden – collecties was Groenendijk 7 maart 2016 jl. opnieuw genomineerd voor de Corporate Fashion Award. Al eerder, in 2012, sleepte Groenendijk een award binnen voor de ingezonden kledingcollectie voor Yamaha Motor Europe. Wat zestien jaar geleden begon als een klein evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groots event. Ook dit jaar zijn er weer prachtige én duurzame kledingitems geshowd door modellen op de catwalk.

NS bedrijfskleding

Groenendijk-bedrijfskleding-en-NS-corporate-fashion-awardEen pastrailer, met een lengte van ca. 10 meter, rijdt al enkele maanden door Nederland om alle NS medewerkers persoonlijk aan te meten. Groenendijk en NS zijn erg trots op het winnen van de Corporate Fashion Award.

Circulaire bedrijfskleding

Bedrijfskleding die volledig circulair is; hier is veel vraag naar momenteel. Groenendijk heeft een uniek ontwerp en concept bedacht en draagt hierbij bij aan een circulaire economie.

Video

Bekijk hieronder 3 videoregistraties van Groenendijk Brdijfskleding op de Corporate Fashion Awards 2016

 

 

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.