Nieuws

Het afgelopen jaar heeft Groenendijk Bedrijfskleding onderzoek gedaan naar hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen transporteren. Maar ook hoe wij het u als klant zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken om een mogelijk fout besteld product terug te laten sturen. Voor deze vraagstukken zijn twee oplossingen gekomen, namelijk; een nieuw vormgegeven verzenddoos én een verzendzak.

De aanpassing (vernieuwing) aan de verzenddoos brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • De verzenddoos is voorgevouwen, waardoor snellere handeling in het magazijn ontstaat.
  • De voorgeproduceerde verzenddoos behoeft niet meer dichtgetaped te worden.
  • De verzenddoos is veiliger; door het vouwsysteem kunnen kwaadwillenden niet meer in de verpakking komen.
  • De verzenddoos is voorzien van een standaard retourstrip; op deze manier zendt u eenvoudig uw bestelde goederen terug, zonder dat u dit opnieuw moet sluiten d.m.v. tape of ander inpakmateriaal.

De plastic verzendzak was een grotere uitdaging – met betrekking tot ons duurzaamheidsbeleid – waar goed over nagedacht moest worden. Samen met u willen wij tenslotte werken aan een circulaire economie! U kunt ons – en dus het milieu – een handje helpen door de verzendzak na gebruik in de plastic container te deponeren. Op deze manier kan de zak gerecycled worden.

De verzendzak heeft een aantal grote voordelen:

  • Minder ruimtegebruik tijdens het vervoer. Wij merkten dat veel goederen in een te grote verzenddoos zaten waardoor we heel veel lucht aan het vervoeren waren. Door het gebruik van de verzendzak reduceren we deze “luchttransporten” en op termijn dus ook veel CO2.
  • De verzendzakken zijn geseald waardoor in één oogopslag te zien is of de verzendverpakking beschadigd is of opengemaakt.
  • Door een scheur-strip en een extra plakrand is het zeer eenvoudig om het product te retourneren wanneer het niet het juiste product is.

verzendzakken-verzenddozenIn 2017 zullen wij onze milieuwinst door deze nieuwe verpakkingen blijven monitoren. Hierbij gaan wij kijken naar de volledige levenscyclus van het product. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan
horen wij het graag.

Wij wensen u veel draagplezier in 2017 van de door u bestelde producten!

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.