Nieuws

Op 24 januari vond bij Groenendijk Bedrijfskleding een feestelijk tekenmoment plaats. Na een zorgvuldig aanbestedingsproces is aan Groenendijk Bedrijfskleding de opdracht gegund vanwege de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vanaf 2018 is Groenendijk de nieuwe kledingleverancier voor Albeda Horecacollege, Albeda Facilitair & Veiligheidscollege, Albeda Travel & Leisure College en Albeda Rotterdam The Hague Airport College.

De aanbesteding bestond uit drie belangrijke pijlers: prijs, proefopstelling en pakket van eisen en wensen. De beoordeling van de proefopstelling is ondersteund door studenten van de mode-opleiding van Albeda Beauty & Fashioncollege. Onder begeleiding van docent Chantal van Staveren hebben studenten alle kledingstukken objectief beoordeeld op kwaliteit en functionaliteit. Een mooi leermoment voor deze studenten om een bijdrage te leveren aan een echte aanbesteding.

Marien Groenendijk, directeur Groenendijk Bedrijfskleding, is zeer verheugd dat de opdracht aan zijn bedrijf is gegund. Groenendijk heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfskleding. “Wij beseffen dat het voor scholen belangrijk is dat alles achter de schermen goed ingeregeld is. Wij gaan er alles aan doen om dit samen met jullie waar te maken.” Bertho Rombout, directeur Albeda van de betreffende colleges: “bij onze hospitality-opleidingen is een representatieve uitstraling van groot belang en kleding maakt daar een zeer belangrijk onderdeel van uit. Wij zien uit naar een goede en persoonlijke samenwerking.”

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.