Merken

Giovanni Capraro is al sinds de jaren ’90 een designlabel met een duidelijk fashion statement waarin stijl, comfort en service de boventoon voeren. Al snel groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming van formaat met ruim 600 medewerkers in heel Europa. Giovanni Capraro is een onderdeel van ECC Couture en richt zich op representatieve bovenkleding in de vorm van overhemden voor heren en bijpassende blouses voor dames. Onlangs werd de collectie uitgebreid met polo’s en met sloven voor de horeca. Het succes van het label kan verklaard worden door de goede balans tussen design en functionaliteit. Want draagcomfort en een professionele uitstraling gaan bij Giovanni Capraro hand in hand.

Designgiovanni-capraro-heren-overhemd-argo-met-button-do

De designers van Giovanni Capraro ontwerpen met een scherp oog voor de behoefte van ondernemers en hun personeel. Zo creëren wij graag een specifieke uitstraling voor elke model. Het design staat echter nooit los van ons doel om prettig draagbare bovenkleding te ontwerpen.

Service

Voor onze klanten voeren wij een groot gedeelte van onze collectie NOS (Never Out of Stock). Dat betekent dat als u kiest voor een model, wij deze altijd voor u op voorraad houden. De constante kwaliteit van Giovanni Capraro maakt dat wij u door de jaren heen exact dezelfde shirts kunnen leveren. Dus zonder wijzigingen in model of kleur. Hierdoor kunt u gedurende een langere periode vasthouden aan dezelfde bedrijfskleding als deze goed bevalt. En als u vandaag bestelt, dan ontvangt u uw bestelling morgen al.

Collecties

giovanni-capraroU vindt bij Giovanni Capraro twee collecties: een blue label en een black label. Ontdek de mooie basic ontwerpen van the Blue Collection of het eigentijdse design van the Black Collection en laat u verrassen door de diversiteit, de kwaliteit en de prijs. In beide collecties is daarnaast sprake van een grote samenhang tussen de dames- en herenkleding. Hierdoor kunt u eenvoudig eenzelfde uitstraling creëren voor al uw personeel.

Producten

Giovanni Capraro

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.