Selecteer een pagina
Merken

From Scratch is producent van hoogwaardige bedrijfskleding en maakt onderdeel uit van de Groenendijk Groep. Het bedrijf heeft een hypermoderne textielfabriek in China in eigendom en garandeert kwaliteit en service tegen scherpe prijs.

Producten

From Scratch levert hoogwaardige bedrijfskleding die op maat wordt gemaakt. U moet hierbij denken aan een complete kledinglijn of individuele kledingstukken zoals jacks, winterparka’s, regenkleding, fleece en softshelll jacks, werkbroeken, overalls en tuinbroeken en bovenkleding als sweaters, polo’s, T-shirts en longsleeves.
In 2012 heeft de kledinglijn die From Scratch voor Yamaha Europe heeft geproduceerd een Corporate Fashion Award gewonnen in de categorie Workwear.

Verantwoord

From Scratch is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Dit is een Nederlandse organisatie die streeft naar goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Nederlandse en de Europese markt.

Assortiment

De kleding van From Scratch is altijd 100% maatwerk. U kunt bij Groenendijk terecht voor het complete traject, van idee tot ontwerp en van productie tot aflevering. Als u rechtstreeks van de fabriek wilt bestellen, dan kunt terecht op de website van From Scratch.

 

Producten

From Scratch

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 – 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!