Merken

From Scratch is producent van hoogwaardige bedrijfskleding en maakt onderdeel uit van de Groenendijk Groep. Het bedrijf heeft een hypermoderne textielfabriek in China in eigendom en garandeerd kwaliteit en service tegen scherpe prijs.

Producten

From Scratch levert hoogwaardige bedrijfskleding die op maat wordt gemaakt. U moet hierbij denken aan een complete kledinglijn of individuele kledingstukken zoals jacks, winterparka’s, regenkleding, fleece en softshell jacks, werkbroeken, overalls en tuinbroeken en bovenkleding als sweaters, polo’s, T-shirts en longsleeves.
In 2012 heeft de kledinglijn die From Scratch voor Yamaha Europe heeft geproduceerd een Corporate Fashion Award gewonnen in de categorie Workwear.

Verantwoord

From Scratch is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Dit is een Nederlandse organisatie die streeft naar goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Nederlandse en de Europese markt.

Assortiment

De kleding van From Scratch is altijd 100% maatwerk. U kunt bij Groenendijk terecht voor het complete traject, van idee tot ontwerp en van productie tot aflevering. Als u rechtstreeks van de fabriek wilt bestellen, dan kunt terecht op de website van From Scratch.

 

Producten

MVO

From Scratch

Duurzame, recyclebare en circulaire bedrijfskleding

From Scratch draagt verantwoordelijkheid voor mens en milieu met duurzame, recyclebare en circulaire bedrijfskleding. Zo zorgen we ervoor dat de kleding in gecertificeerde fabrieken wordt gemaakt, waarborgen we eerlijke productie en gebruiken we steeds meer duurzame materialen. Producten die functioneren in een circulaire kringloop is het doel.

De fabrieken waar onze producten worden geproduceerd, worden periodiek geauditeerd door organisaties als Fair Wear Foundation en BSCI. Onze inkopers zijn zich bewust van de risico’s in verschillende productielanden. Via het Fira Platform is ook zichtbaar wat onze inspanning is op dit gebied.

Design voor recycling

Met een eerlijk verhaal en slimme innovaties verleggen wij de grenzen in de traditionele markt voor bedrijfskleding. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van onze circulaire bedrijfskledinglijn. Hierin gaan we From Scratch zorgvuldig om met onze grondstoffen en halen we de bedrijfskleding aan het einde van hun levenscyclus weer op. Deze wordt vervolgens tot aan het laatste stiksel gerecycled tot grondstoffen die in andere producten bruikbaar zijn.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.