Selecteer een pagina
Merken

Het Zweedse Fristads is in 1925 begonnen met de productie van werkkleding onder leiding van John Magnuson. Het bedrijf is momenteel marktleider in Zweden en maakt deel uit van de Kwintet Group. Fristads biedt comfortabele en sterke kleding van de allerhoogste kwaliteit.

Kwaliteitskleding

Behalve in Zweden is Fristads ook in de rest van Europa sterk vertegenwoordigd. Het bedrijf biedt kwaliteitskleding voor verschillende segmenten in de dienstverlenende sector, voor de bouw en industrie. Per doelgroep zijn de eigenschappen van de kleding en de materialen aangepast.

Materialen

Door een nauwe samenwerking met de stoffenfabrikanten ontwikkelt Fristads materialen die overeenstemmen met verschillende eisen, zoals Fas, Cord, Ad, PR54 en Flam.
Alle materialen worden uitgebreid in een eigen laboratorium getest op schuurweerstand, trek- en scheursterkte, kleurechtheid en krimp. Voor controles maakt Fristads gebruik van IFP Research en andere onafhankelijke testinstituten.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Fristads collectie. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken Sioen en Dapro. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Fristads

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!