Merken

F. Engel is een Deense textielproducent met een ruim assortiment aan functionele bedrijfs- en veiligheidskleding. Dit familiebedrijf biedt een betrouwbare oplossing voor beschermende kledingproducten.

F. Engel veiligheidskleding

F. Engel heeft sinds 1927 ervaring in het ontwikkelen en produceren van veiligheidskleding. Daarnaast spelen zij sinds 1997 een belangrijke rol in de ontwikkeling van goed zichtbare waarschuwingskleding volgens de EN 471-norm. F. Engel heeft bijdragen geleverd aan de internationale en Europese comités voor standaardisering inzake vlambestendige en antistatische kleding en is een technisch expert voor de Deense autoriteiten voor veiligheidstechnologie en werkomgevingen.

Materialen

Om ervoor te zorgen dat de F. Engel werkkleding zo comfortabel mogelijk zit, gebruiken zij de beste stoffen en worden de afgewerkte producten allemaal onderworpen aan ‘draagtests’, naast de kwaliteitscontroles tijdens het hele productieproces.

Breed assortiment

Verschillende werkomstandigheden vragen om verschillende oplossingen. Daarom voeren we bij Groenendijk een breed assortiment met verschillende merken. Bij Groenendijk leveren we naast F. Engel ook veiligheidskleding van onder meer de merken Workzone en HaVeP. Voor welk doel u ook veiligheidskleding zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

 

Producten

F. Engel

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.