Selecteer een pagina
Merken

Eterna maakt sinds 1863 representatieve kleding van hoge kwalilteit. Deze internationale onderneming is in Wenen opgericht door de gebroeders Hönigsberg. Het bedrijf begon met ‘halfstijve kragen’. De uitvinding van overhemden met een tweelagen stof maakte hen in één klap bekend in de mannenmode branche, en bereidde de weg voor hun Excellent modelijn in 1981, met stoffen die niet meer gestreken hoeven te worden. In 1998 werd Eterna verkozen tot het top shirt merk van Duitsland.

Hoogwaardig

Alleen hoge kwaliteit materialen zijn goed genoeg voor Eterna. Met een testprogramma die voortdurend de kwaliteit waarborgt, heeft Eterna de Duitse markt van overhemden en shirts flink beïnvloed.

Materialen

Eterna maakt gebruik van Dynamic Cotton, 100% katoen dat nog wel elastisch is. Dit geeft een hoog draagcomfort met veel bewegingsvrijheid.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Eterna collectie. Daarnaast leveren wij uniformkleding van onder meer de merken Olymp en Staff Only. Welk type uniformkleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Eterna

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!