Nieuws

Groenendijk Bedrijfskleding lanceerde eind vorig jaar haar circulaire initiatief TextilePoint. Dankzij het retourname service programma kan bedrijfskleding na haar levensduur retour genomen worden en hoogwaardig worden gerecycled. Met dit systeem worden niet alleen essentiële grondstoffen bespaard, maar wordt ook het onjuiste gebruik van afgedankte kleding voorkomen.

Het succes van het retourprogramma werd bevestigd door het enthousiasme van afnemer Endenburg, specialist in elektrotechniek. Endenburg kiest voor TextilePoint om haar duurzame ambities kracht bij te zetten. Om het jubileumjaar voor het 90-jarig bestaan van Endenburg in te luiden, verzorgde totaalleverancier Groenendijk Bedrijfskleding voor alle monteurs een nieuw kledingpakket. De oude kleding werd in de afgelopen periode ingezameld middels TextilePoint en is op duurzame wijze verwerkt. Endenburg laat hiermee zien dat zij oog hebben voor mens en milieu.

TextilePoint bestaat uit een verrijdbare houder en zakken en is nu verkrijgbaar op de webshop van Groenendijk Bedrijfskleding. TextilePoint is een praktisch en compact inzamelpunt voor alle kleding. Afgedankte kleding zal niet langer onnodige ruimte in beslag nemen. De zakken zijn oneindig te bestellen en op elk gewenste locatie te plaatsen.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.