Merken

Emma veiligheidsschoenen is een Hollandse fabrikant, waar al 85 jaar met grote zorg werkschoenen gemaakt worden. Deze schoenen worden met hoge kwaliteitsnormen gemaakt. Emma staat voor een nuchter kwaliteitsconcept met zeer veel combinatiemogelijkheden. Naast schoenen levert Emma ook sokken.

Kwaliteitsnormen

De hoge kwaliteitsnormen die voor Emma veiligheidsschoenen gehanteerd worden, liggen op alle gebieden boven de gestelde eisen. Dat maakt Emma veiligheidsschoenen tot wat ze zijn. Een degelijk product onder heldere voorwaarden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Materialen

Het materiaalgebruik van Emma schoenen is optimaal afgestemd op het werk. Zo levert Emma een metal free schoenen voor omgevingen met detectiepoortjes. Schoenen met Gripforce voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot de antislipwaarde. Ook heeft Emma specifieke schoenen voor bijvoorbeeld lassers. Emma gebruikt onder meer de volgende materialen in haar schoenen:

  • Vibram zolen.
  • SympaTex waterdichte dampdoorlatende voering.
  • Smartec Air Sanitized binnenvoering voor een optimale vochthuishouding en klimaatregeling.

Sokken

Naast schoenen levert Emma ook werksokken. Deze sokken zijn extra sterk, extra droog en extra hygiënisch. Dit wordt onder meer bewerkstelligd door het gebruik van materialen zoals Coolmax en Cordura.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Emma collectie. Welk type schoen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Nieuwe promofilm van Emma Safety Footwear

 

Producten

Emma

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.