Merken

Elka is dé specialist op het gebied van regenkleding. Sinds 1979 wil Elka mensen beschermen tegen de extreme weersomstandigheden die zich in de natuur voor kunnen doen. Elka weet zich hierbij te onderscheiden in flexibiliteit in combinatie met innovatie.

Collecties per markt

Elka heeft voor alle deelmarkten aparte collecties samengesteld. Te denken valt hierbij aan een collectie voor de industrie, de schoonmaakindustrie, de visserij en de voedselindustrie.

Materialen

Dankzij de zogenaamde PU/Nylon kwaliteit met een doekgewicht van 240 gram houdt de regenkleding van Elka de doorslag van water langer tegen. Bovendien is het erg duurzaam, comfortabel en ademend. Voor de schoonmaakindustrie wordt de kleding uitgevoerd met elastiek in mouwen en broekspijpen. Dit voorkomt onnodige slijtage en het doorlekken van water.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Elka collectie. De meest verkochte artikelen hebben wij op voorraad. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken HaVeP en Tricorp. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Elka

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.