Nieuws

Namens NS ondertekenden de directeur Service & operations NSR en directeur NS Procurement) het contract. Marien Groenendijk (directeur en eigenaar Groenendijk), tekende namens Groenendijk Bedrijfskleding B.V. Zij deden dit onder toeziend oog van de projectgroep dan wel stuurgroep, welke nauw bij het voortraject betrokken waren. 8.500 NS’ers dragen dagelijks hun uniform, zij vormen het visitekaartje van NS.

Er werd benadrukt dat er grote waardering is voor de wijze waarop het aanbestedingstraject is gelopen en dat er met de komst van de vernieuwde bedrijfskleding ingespeeld wordt op de klachten die er zijn over de kwaliteit en pasvorm van het huidige uniform. Directeur Service & operations: ‘Een NS’er moet zich prettig en zelfverzekerd voelen in zijn of haar uniform. Een medewerker loopt dag in dag uit in het pak, het draagcomfort van een uniform heeft dan ook veel invloed.’

Marien Groenendijk van Groenendijk Bedrijfskleding B.V. maakt al ruim vijftien jaar bedrijfskleding en levert onder andere ook de bovenkleding van de politie. Groenendijk heeft naast efficiënte productie en levering ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid hoeft niet persé duurder te zijn. Het gaat vooral om de efficiëntie van het productieproces in evenwicht met de kwaliteit van de kleding.
Bron: Communicatie NS, 30 september 2014

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.