Merken

Het internationale bedrijf Ecco is van oorsprong een Deens familiebedrijf dat in 1963 is opgericht door Karl Toosbuy. Doel van het bedrijf is om comfortabele schoenen te maken van hoge kwaliteit.

Hoogwaardige werkschoenen

Ecco heeft haar eigen ontwerpers, ontwikkelaars en productiefaciliteiten. Ecco schoenen sluiten nauw aan van de hiel tot de instap. Door deze vrije pasvorm kunnen de tenen vrij bewegen tijdens het lopen. Dit geeft een betere doorbloeding en een groter comfort. De luchtdoorstroming helpt vocht weg te voeren van de voet.

Materialen van Ecco schoenen

Ecco maakt gebruik van Vibram onderzolen. Dit staat garant voor slipvastheid en duurzaamheid. De PU (polyurethaan) voetzool verbindt de onderzool met het bovenwerk en door de speciale constructie geeft de schoen bij elke stap voldoende stabiliteit. Verder wordt gebruik gemaakt van allergievriendelijk textiel. De zool heeft een zachte laag uniek, vochtopnemend schuim, voor een veilige, langdurige en effectieve onderdrukking van bacteriën en geurtjes.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Ecco collectie. Daarnaast leveren wij representatieve en uniformschoenen van onder meer de merken Van Lier en Mephisto. Welk type schoen u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

 

Producten

Ecco

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.