Merken

De Berkel B.V. is in 1948 opgericht door de familie Ten Bruggencate. Tot 1995 was het bedrijf in Borculo gevestigd aan het riviertje De Berkel, waaraan het haar naam heeft ontleend. In de jaren tachtig van de vorige eeuw is de productie geleidelijk verschoven naar het buitenland en is De Berkel verhuisd naar Varsseveld.

Beroepskleding voor verschillende sectoren

De Berkel maakte van oorsprong medische kleding voor de gezondheidszorg, niet veel later gevolgd door beroepskleding voor de horeca. Naast deze sectoren produceert het bedrijf tegenwoordig ook beroepskleding voor industriële wasserijen, de voedingsindustrie en dienstensector, alsmede een aantal tailor-made kledinglijnen voor enkele grote bedrijven. De representatieve kleding van De Berkel wordt verkocht onder het label Teamdress.

Breed assortiment De Berkel kleding

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de De Berkel collectie. Daarnaast leveren wij representatieve kleding van onder meer de merken Staff Only en Eterna. Welk type representatieve kleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

 

Producten

De Berkel

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.