Merken

Met CrossHatch Performance Wear ga je terug naar de roots van de jeans werkkleding in zijn puurste vorm. Jarenlange ervaring in de werkkleding vertaalt naar een casual, maar vooral duurzame en functionele Toolbox AFR front left-lowjeanslijn. Modellen met een uitgekiende pasvorm verwerkt in een zeer uitgebreid voorraadprogramma in maat en model. Flexibiliteit en continuïteit door productie in eigen beheer. De grootste werkkledingcollectie in denim.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door gebruik te maken van gerecyclede denim stoffen kun je volstaan met een kleiner percentage nieuw geteelde katoen. We werken met een Pre-consumer materiaal, de denim stoffen producent hergebruikt alle “afval” wat ontstaat bij de productie van 100% katoenen denim zoals de zelfkant + snij verlies + 2de keus. Onze gehele stretchlijn wordt hierin uitgevoerd zodat we meer dan 1/3 van onze collectie gerecycled kunnen aanbieden. Daarmee reduceer je het gebruik van water (5000 liter per broek) pesticiden en meststoffen. In onze stretch denim zit 70% gerecyclede denim. Dit is een uitstekende manier om het milieu te sparen, past in een duurzaam inkoopbeleid en is daardoor een belangrijk onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geworden. Om deze duurzame outfit compleet te maken beschikt Groenendijk bedrijfskleding over het Zweedse merk Cottover. Dit duurzame merk heeft een groot assortiment aan duurzaam promotioneel textiel, bestaande uit T-shirts, polo-shirts en sweaters. Voor meer informatie over duurzame bedrijfskleding neem contact op met één van onze binnendienstmedewerkers.

Project gemeente Amstelveen

2009-Gemeentewerf-kleding

Niet het meest recente project maar wellicht wel het belangrijkste, het project waarmee onze samenwerking is gestart. Gemeente Amstelveen had in zijn aanbesteding een zwarte jeans beschreven met hoge zichtbaarheid. Deze bestond niet en hebben we speciaal voor dit doel ontwikkeld, productie en ontwikkeling in eigen beheer, daardoor op ons lijf geschreven.

We hebben Groenendijk bedrijfskleding leren kennen als een professionele speler in de Bedrijfskledingmarkt. De spreekwoordelijke lat ligt hoog maar daardoor een betrouwbare partner voor nu en voor in de toekomst.

Meer info? Vraag bij onze Sales Binnendienst de digitale brochure aan.

Producten

CrossHatch

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.