Nieuws

Overgang naar nieuwe webomgeving

Meer dan tien jaar geleden al boden wij onze klanten de mogelijkheid om via een webshop te bestellen. Dit was toen ongebruikelijk en men was gewend bestellingen per post of fax te verzenden. De jaren daarop werd periodiek een nieuwe release beschikbaar gesteld, waardoor meer en meer functionaliteit werd toegevoegd. Rond 2010 schakelden we over naar een volledig geïntegreerde webshop waardoor geen dubbel werk meer plaats vond én weer meer functionaliteit werd toegevoegd. Twee jaar geleden introduceerden we onze nieuwste webshop omgeving die volgens de nieuwste technieken is gebouwd en toepasbaar is op zowel computer, tablet als telefoon. Al onze nieuwe relaties hebben we vanaf die tijd al direct gebruik laten maken van deze nieuwe webshop omgeving.

Het komende halfjaar zetten we in totaal 700 webshops over op dit nieuwe systeem zodat iedereen de beschikking heeft over de nieuwste functionaliteit. De komende maanden zal met al onze klanten persoonlijk contact worden opgenomen om de overgang te begeleiden. Wanneer alle webshops zijn overgezet, zal in 2017 ons nieuwe ERP systeem operationeel komen waardoor wij u nóg betere dienstverlening kunnen bieden.

Ontwikkelingen bij web development

Afgelopen maanden zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de overgang van de huidige webshops naar CorpWear. Om deze overgang soepel te laten verlopen hebben we in een tijdsbestek van drie maanden eerst de data van onze bestaande webshops overgezet naar een acceptatieomgeving van CorpWear.

Het overzetten van de webshops doen we middels een format, waarin we alle data van persoonlijke maten tot orderhistorie hebben overgenomen en vervolgens hebben geïmporteerd in de acceptatieomgeving. Na een uitgebreide controle van alle data hebben we nu het punt bereikt dat we komend jaar in samenwerking met onze buitendienst webshops live gaan zetten. Een paar kleine aanpassingen moeten nog doorgevoerd worden voor een passende overgang, die op korte termijn worden gerealiseerd. Wij zullen onze klanten komend jaar benaderen voor de omzetting en hebben het volste vertrouwen dat deze overgang soepel zal verlopen.

Ruben Schmetz, Manager Webdevelopment (afd. Customer Operations)

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.