Selecteer een pagina
Contact

Groenendijk Bedrijfskleding Woerden

Van het T-shirt tot helm en van de veiligheidsschoen tot handschoen. Wij hebben in ons pand in Woerden een winkel waar u een groot deel van ons assortiment bedrijfskleding en werkschoenen direct kunt aanschaffen. Tevens bevindt zich hier een outlet store.

Showroom

In Woerden hebben wij ook een showroom waar we u ons hele assortiment bedrijfskleding en veiligheidsschoenen kunnen laten zien. U kunt bent hier altijd van harte welkom. Om er zeker van te zijn dat we u optimaal kunnen bedienen, kunt u het beste een afspraak maken met een van onze accountmanagers.

Kostuumkamer

Speciaal voor beroepsgroepen die representatieve kleding dragen, hebben we een kostuumkamer. Hier hebben we van verschillende merken hele maatseries hangen voor zowel mannen als vrouwen. Ook kunnen we hier de mogelijkheden tonen op het gebied van de overhemden, stropdassen en shawls.

Openingstijden

Onze winkel, outlet store en showroom zijn op werkdagen geopend van 8.30 – 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Groenendijk Bedrijfskleding
Straat van Gibraltar 1
3446 CM Woerden
Postbus 2095, 3440 DB Woerden
Tel. +31 (0)348 430041
Fax 0348 – 48 11 10

Klik hier voor de routebeschijving

Maak hier een afspraak om onze showroom te bezoeken

Contactpersoon per regio

 

Amsterdam

Woerden

Kesteren

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!