Unieke én herkenbare bedrijfskleding

Jouw organisatie is uniek en verdient een uitstraling die alleen bij jouw organisatie past. Via ons special traject helpen wij jou aan en uniek en passend kledingpakket. We denken mee over het ontwerp, geven advies over de materiaalkeuze en verzorgen de productie en levering. Vrijwel alles is mogelijk, niets is te gek. Moeten de producten duurzaam zijn? Geen probleem! Moet het kledingpakket af te wisselen zijn? Geen probleem! Moet het kledingpakket aangevuld worden met persoonlijke beschermingsmiddelen of werkschoenen? Geen probleem! 

Hoe ziet een special traject eruit?

Hoe mooi is het wanneer jouw klanten in één oogopslag de medewerkers van jouw organisatie kunnen herkennen en weten bij wie zij terecht kunnen met vragen. Herkenbare medewerkers wekken vertrouwen, stralen autoriteit uit en geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Eén van onze projectmanagers zal het traject van a tot z coördineren en de lijntjes tussen jouw organisatie en onze interne afdelingen kort houden. In de hieronder getoonde video worden alle stappen van begin tot eind weergegeven. 

Kies voor een special!

Bepaal zelf het design en de artikelen

Welke artikelen moet het kledingpakket bevatten? Moet er zowel winter- als zomerkleding ontworpen worden? Onze designer is volledig gespecialiseerd in bedrijfskleding en altijd op de hoogte van de laatste trends, pasvormen en technische (on)mogelijkheden. Vanaf de eerste schets zit jij samen met hem aan de tekentafel om de corporate identity op een verrassende wijze te vertalen in een uniek ontwerp. Jouw wensen staan tijdens het hele proces voorop!

Keuze voor (duurzame) materialen

Naast een persoonlijk en uniek design mag het duurzame aspect van kleding naar ons idee nooit vergeten worden. We moeten met zijn allen werken aan een duurzamere wereld. Gedurende het traject naar een special staat duurzaamheid centraal. In de basis zoeken wij natuurlijk naar duurzame stoffen en productielocaties. Wij produceren uitsluitend kleding in gecertificeerde en gekeurde fabrieken. Tegenwoordig zijn er diverse duurzame materialen beschikbaar welke uiteraard ook kwalitatief hoogwaardig zijn en een hoog draagcomfort hebben. 

Een tevreden klant

Wij denken graag actief mee met de klant en komen met oplossingen om het draagplezier van de dragers te vergroten. 

Een chauffeur is verplicht om op een fabrieksterrein een veiligheidsvest te dragen, maar in de praktijk bleek dit vaak niet praktisch. Zo is het idee ontstaan om het veiligheidshesje in de softshell te verwerken. Op die manier hebben de chauffeurs een lekkere jas, die ook nog eens aan de veiligheidseisen voldoet en zijn de chauffeurs overdag en ’s nachts goed zichtbaar!

Bas de Niet, Project Manager Milk Logistics bij frieslandcampina

Meer weten?

Ook voor jouw organisatie hebben wij een passende en unieke oplossing voor bedrijfskleding. Benieuwd wat wij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen?