Unieke én herkenbare bedrijfskleding

Hoe mooi is het wanneer jouw klanten in één oogopslag de medewerkers van jouw organisatie kunnen herkennen en weten bij wie zij terecht kunnen met vragen. Herkenbare medewerkers wekken vertrouwen, stralen autoriteit uit en geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Eén van onze projectmanagers zal het traject van a tot z coördineren en de lijntjes tussen jouw organisatie en onze interne afdelingen kort houden.

Hoe ziet een special traject eruit?

In onderstaande video nemen Creative Business Development Manager Peter Schijvens en Inkoopster Mandy Sip jou mee in de het proces rondom bedrijfskleding. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk geven ze tips en advies! Snel kijken dus! 

Kies voor een special!

Bepaal zelf het design en de artikelen

Welke artikelen moet het kledingpakket bevatten? Moet er zowel winter- als zomerkleding ontworpen worden? Onze designer is volledig gespecialiseerd in bedrijfskleding en altijd op de hoogte van de laatste trends, pasvormen en technische (on)mogelijkheden. Vanaf de eerste schets zit jij samen met hem aan de tekentafel om de corporate identity op een verrassende wijze te vertalen in een uniek ontwerp. Jouw wensen staan tijdens het hele proces voorop!

Keuze voor (duurzame) materialen

Naast een persoonlijk en uniek design mag het duurzame aspect van kleding naar ons idee nooit vergeten worden. We moeten met zijn allen werken aan een duurzamere wereld. Gedurende het traject naar een special staat duurzaamheid centraal. In de basis zoeken wij natuurlijk naar duurzame stoffen en productielocaties. Wij produceren uitsluitend kleding in gecertificeerde en gekeurde fabrieken. Tegenwoordig zijn er diverse duurzame materialen beschikbaar welke uiteraard ook kwalitatief hoogwaardig zijn en een hoog draagcomfort hebben. 

Een tevreden klant

Wij denken graag actief mee met de klant en komen met oplossingen om het draagplezier van de dragers te vergroten. 

Een chauffeur is verplicht om op een fabrieksterrein een veiligheidsvest te dragen, maar in de praktijk bleek dit vaak niet praktisch. Zo is het idee ontstaan om het veiligheidshesje in de softshell te verwerken. Op die manier hebben de chauffeurs een lekkere jas, die ook nog eens aan de veiligheidseisen voldoet en zijn de chauffeurs overdag en ’s nachts goed zichtbaar!

Bas de Niet, Project Manager Milk Logistics bij frieslandcampina

Meer weten?

Ook voor jouw organisatie hebben wij een passende en unieke oplossing voor bedrijfskleding. Benieuwd wat wij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen?