Ga voor een special

Jouw organisatie is uniek en verdient een uitstraling die alleen bij jouw organisatie past. Via ons special traject helpen wij jou aan en uniek en passend kledingpakket. We denken mee over het ontwerp, geven advies over de materiaalkeuze en verzorgen de productie en levering. Vrijwel alles is mogelijk, niets is te gek. Moeten de producten duurzaam zijn? Geen probleem! Moet het kledingpakket af te wisselen zijn? Geen probleem! Moet het kledingpakket aangevuld worden met persoonlijke beschermingsmiddelen of werkschoenen? Geen probleem! Lees verder en ontdek de ervaring van FrieslandCampina met onze organisatie.

De ervaring van FrieslandCampina

Zo’n 10 jaar geleden ging de afdeling Milk Logistics van FrieslandCampina op zoek naar een nieuwe bedrijfskledingleverancier. Met de wens een speciale jas te laten ontwerpen die aansloot bij de behoeften van de dragers kwam FrieslandCampina bij Groenendijk terecht. Na vele jaren draagplezier in de oude kleding werd het tijd voor vernieuwing en is samen met de dragers gekeken naar de huidige wensen en behoeften. Het resultaat hiervan is een nieuwe unieke softshell en winterjas waarin een veiligheidsvest is verwerkt. Hierdoor voldoen de dragers op fabrieksterreinen altijd aan de eis hun veiligheidsvest te dragen wanneer zij de softshell of winterjas aan hebben. Project Manager Milk Logistics Bas de Niet deelt graag hun verhaal en ervaring met ons bedrijf.

 

“In het modebeeld zagen we steeds vaker de softshell terugkomen en ook vanuit de chauffeurs merkten we dat daar behoeften aan was. Een ander belangrijk punt binnen FrieslandCampina is veiligheid. Een chauffeur is verplicht om op een fabrieksterrein een veiligheidsvest te dragen, maar in de praktijk bleek dit vaak niet praktisch. Zo is het idee ontstaan om het veiligheidshesje in de softshell te verwerken. Op die manier hebben de chauffeurs een lekkere jas, die ook nog eens aan de veiligheidseisen voldoet en zijn de chauffeurs overdag en ’s nachts goed zichtbaar!”

Het eerste ontwerp

“Aan de hand van dit idee is Groenendijk aan de slag gegaan met een aantal voorstellen. Eén idee was een volledig gele jas. Dat vonden we niet helemaal bij ons passen en daarnaast kan een fel gele jas achter het stuur zorgen voor schittering in de ruit of zelfs een tegenligger verblinden. Dat was dus niet de ideale oplossing.”

Het resultaat

“Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om het geel alleen op de noodzakelijke plekken te gebruiken en reflectiestrepen toe te voegen waardoor de jas voldoet aan de veiligheidsnormen maar niet te fel is geworden. Voor de rest van de softshell is de kleur donkerblauw gekozen. Naast de softshell hebben we voor de koude winterdagen aan de hand van hetzelfde ontwerp ook een dikke winterjas laten maken.”

“Na het akkoord op het definitieve ontwerp is de productie gestart en konden even later bijna 1200 chauffeurs in de nieuwe softshell en winterjas aan het werk! Naar mijn weten is deze kleding, en met name de softshell heel goed ontvangen bij de dragers.”

 

Hoe wordt de samenwerking met Groenendijk verder ervaren?

“Dit gaat goed. Vooral de samenwerking met onze relatiebeheerder Marco van Arnhem en binnendienst medewerker Sven van der Starre verloopt prettig. Eventuele problemen worden actief opgepakt en er wordt altijd in oplossingen en mogelijkheden gedacht. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering maar over het algemeen verloopt de samenwerking prettig. Jullie zijn betrokken, klantgericht en ontzorgen ons. Wij zijn sterk in het ophalen van melk en het vervoeren van stromen tussen fabrieken maar hebben geen kaas gegeten van bedrijfskleding. Dat stuk verzorgen jullie van productievoorstel en voorraadbeheer tot verzending. Het werkt voor ons heel makkelijk.”

 

Groenendijk: “Wij zijn trots op een klant als FrieslandCampina en vinden het mooi om te zien dat wij ieder aan de hand van eigen doelstellingen één gezamenlijk groter doel nastreven, namelijk; iedere dag op een veilige wijze kunnen werken.”

 

Unieke bedrijfskleding voor jou; volg ons stappenplan!

Hoe mooi is het wanneer jouw klanten in één oogopslag de medewerkers van jouw organisatie kunnen herkennen en weten bij wie zij terecht kunnen met vragen. Herkenbare medewerkers wekken vertrouwen, stralen autoriteit uit en geven jouw organisatie een professionele uitstraling. Eén van onze projectmanagers zal het traject van a tot z coördineren en de lijntjes tussen jouw organisatie en onze interne afdelingen kort houden. In de hieronder getoonde video worden alle stappen van begin tot eind weergegeven. 

Meer weten?

Ook voor jouw organisatie hebben wij een passende en unieke oplossing voor bedrijfskleding. Benieuwd wat wij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen?