Branche

Zorg & schoonmaak

Wees gerust, u bent in goede handen

Ziekenhuizen, verzorghuizen, de thuishulp of psychiatrisch personeel: al deze mensen moeten vertrouwen opwekken bij hun patiënten. Dat komt gaandeweg een behandeling maar bij de eerste indruk moet gelijk duidelijk zijn wie hen kan helpen bij problemen.

Met verzorgd uitziend personeel en een uniforme uitstraling stelt u de patiënt gerust. Daar hebben uw medewerkers baat bij. Zo krijgen zij natuurlijk overwicht en voeren zij professioneler en effectiever hun taken uit!

zorg schoonmaak werkkleding uniform ziekenhuis psychiatrie verzorgingshuis thuiszorg jas vrouw Groenendijk Bedrijfskleding

Ziekenhuis & Psychiatrie

In een omgeving waar hygiëne en vertrouwen hoog in het vaandel staan, heeft u behoefte aan kwalitatieve, functionele dienstkleding. Op het gebied van zorg en welzijn bieden wij een ruime keuze uit werkkleding die speciaal voor deze sector ontworpen is en waarop u kunt vertrouwen.

Verzorgingstehuis

In de institutionele zorg, bijvoorbeeld voor ouderen of in een revalidatiecentrum, is flexibele en comfortabele kleding een eerste vereiste. Bij ons bent u aan het juiste adres voor werkkleding die slijtvast is en ook na vele wasbeurten de gewenste kwaliteit behoudt.

Thuiszorg

Ook het afleggen van huisbezoeken aan patiënten en de dagelijkse verzorging vraagt nogal wat van uw uniform. Het is daarom belangrijk om te investeren in werkkleding. Bij zorg op maat hoort immers kleding op maat!

Groenendijk snapt dat kleding in de zorg heel wat te lijden heeft. Daarom leveren wij voor verplegend personeel, fysiotherapeuten, baliemedewerkers en beveiligers, in de zorg sector, hoogwaardige bedrijfskleding die wel tegen een stootje kan en vertrouwen uitstraalt naar de patiënten toe.

Verplegend personeel

Broeken, jassen, polo’s en nog veel meer. Groenendijk biedt een compleet pakket bedrijfskleding aan voor verplegend personeel in alle takken van de zorgsector. Hoogwaardige kleding die wel tegen een stootje kan en vertrouwen uitstraalt naar de patiënten toe. Deze vaak witte kledij blijft ook na veelvuldig wassen echt wit (waardoor u het direct ziet als er een vlek op komt en u zich moet omkleden), sterk en flexibel. Uiteraard is het mogelijk om ook deze kleding van een klein embleem of logo te voorzien, waardoor het de uitstraling krijgt die bij uw instelling past.

Verzorgingshuizen

In verzorgingshuizen is de uitstraling van de bedrijfskleding vaak nog belangrijker dan in ziekenhuizen. Bewoners vinden het vervelend als ze de hele dag met “mannen in witte jassen” worden geconfronteerd. Dat doet immers denken aan ziekenhuizen en artsen. Daarom bieden wij ook kleding aan voor de zorg die een meer huiselijk karakter heeft. Gekleurde polo’s, halters en schorten geven het personeel in verzorgingshuizen een vriendelijke en representatieve uitstraling, wat zeer op prijs gesteld wordt door de bewoners. Natuurlijk heeft deze kleding dezelfde hoogwaardige kwaliteit en slijtvaste eigenschappen als onze witte kleding.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.