Branche

Bedrijfskleding logistiek & transport

In Nederland gebeuren elk jaar zo’n 220.000 arbeidsongevallen die zo ernstig zijn, dat werknemers moeten verzuimen. U als werkgever moet technische en organisatorische maatregelen nemen om ongevallen te voorkomen bij uw medewerkers. Kies daarom voor de bedrijfskleding logistiek en transport van Groenendijk.

Binnen de branche Logistiek & Transport is er een grote afwisseling aan werkomstandigheden. Een magazijnmedewerker heeft met andere werksituaties te maken als een chauffeur en dus zullen beide op verschillende wijze aangekleed worden.

Per medewerker zal er in overleg worden bekeken welke werkkleding en werkschoenen geschikt zijn. Wij kijken daarbij niet alleen naar veiligheid maar ook naar andere zaken zoals bijvoorbeeld draagcomfort en functionaliteit, want deze zijn zeker zo belangrijk. Voor uw branche bieden wij daarom een totaalpakket bedrijfskledingveiligheidsschoenen en PBM’s zodat u optimaal beschermd kunt werken.

magazijn werkkleding man vrouw pompwagen logistiek transport werkschoenen Groenendijk Bedrijfskleding

Voor optimale én comfortabele bescherming

Grote kans dat uw medewerkers werkzaamheden uitvoeren die bestaan uit onder andere het handmatig verwerken van inkomende goederen, orders pikken met een handscanner, stickeren, stocken (in voorraad zetten) controleren, sealen en klaarzetten van pakketten voor verzending. Dit kan zwaar werk zijn en vergt een goede conditie bij uw medewerkers. De juiste veiligheidskleding is dan essentieel.

Bent u opzoek naar werkkleding die functioneel, beschermend, comfortabel, representatief en misschien wel duurzaam moet zijn? Groenendijk biedt een aantal zeer geschikte merken, zoals: F-Engel, WorkZone, BP, Mascot, Sioen en HaVeP.

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.