Merken

In de ruim 200-jarige geschiedenis, BP is ontstaan in 1788, is er veel veranderd bij het Duitse merk Bierbaum Proenen (BP), maar één ding is hetzelfde gebleven: alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg. Daarom biedt BP functionele werkkleding van hoogwaardig materiaal, die bovendien praktisch combineerbaar is. Het bedrijf is tegenwoordig een van de meest toonaangevende en inspirerende Europese bedrijfskledingmerken.

Perfecte Pasvorm

bp merk leverancier kleding veilig werkkleding groen zwart vliegtuig straaljager Groenendijk Bedrijfskleding man mannelijk stoer hip modern kleur diversBP levert bedrijfs- en veiligheidskleding voor onder meer de industrie, bouw & installatie, de foodindustrie, de medische wereld en de horeca. Om voor iedere lichaamsbouw de juiste kleding te ontwerpen, houden de BP-kledingontwerpers zich al sinds decennia bezig met de perfecte pasvorm. Met als resultaat dat de naam BP tegenwoordig voor één van de beste pasvormconcepten van de Europese beroepskledingmarkt staat, voor zowel dames als heren.

Hoogwaardig materiaal

bp merk leverancier lassen bescherming helm bedrijfskleding Groenendijk Bedrijfskleding elektriciteitBP biedt functionele werkkleding gemaakt van hoogwaardig materialen, die bovendien altijd goed is reinigen/onderhouden. Want BP werk- en veiligheidskleding is ontworpen om ook industrieel te kunnen reinigen, want alleen comfortabele en schone kleding draagt bij tot veiligheid en werkplezier. Bij de keuze voor de materialen staat de kleurechtheid voor op en daarom BP kleding altijd praktisch met elkaar te combineren.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor het brede assortiment van de BP collectie. Welk type werk- en veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk Bedrijfskleding bent u aan het juiste adres.

Producten

BP

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.