Of een betere vraag is eigenlijk: zijn er trends voor 2020 op het gebied van bedrijfskleding? Onze in-house designer Peter Schijvens is altijd op zoek naar mooie stoffen van hoge kwaliteit waar hij vernieuwende en unieke ontwerpen mee kan maken. Hij vertelt je graag meer over de laatste trends.

Peter: “Veel van onze creaties worden bepaald door verschillende factoren.
Bijvoorbeeld de huisstijlkleur van onze opdrachtgever of de beschikbaarheid van verschillende kwaliteitsstoffen.

Groenendijk Bedrijfskleding is een onafhankelijke producent en heeft een goed overzicht van de diverse mogelijkheden qua materialen, duurzame aspecten en een eigentijds design. Om altijd op de hoogte te blijven en geen nieuwe ontwikkeling te missen, bezoeken wij actief beurzen en zijn wij altijd op zoek naar vernieuwingen. Op dit moment zijn duurzame kwaliteiten erg hot en de ontwikkelingen hierin gaan snel.

Onder andere in de zorgbranche zien wij een enorm grote verandering. Huiselijke kleuren en lichtere stoffen zijn een must.

Daarnaast gaan we volgens de catwalk trendwatchers grote polkadots, goud, helder groen en jaren ‘80 invloeden zien in het mode- straatbeeld van 2020. Of we dit modebeeld ook terug gaan zien binnen de bedrijfskleding moet nog blijken.”

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden voor jouw bedrijfskleding? Wij gaan graag hierover met jou in gesprek.

Blijf ons volgen en misschien zie je bovenstaande trends eens terug in één van onze huisstijlcollecties.