Start nu met jouw MVO doelstellingen!

Voor jou als eigenaar van of manager bij een bedrijf kan het een lastig vraagstuk zijn… ‘Moet ik me wel met maatschappelijk verantwoord ondernemen bezig houden of juist niet? Wat zijn dan de voordelen wanneer ik dat wel zou doen of wat gebeurt er als we niets doen? Waar moeten we beginnen?’ Wij hebben het belang, de voor- en nadelen en verschillende mogelijkheden voor je op een rij gezet in een whitepaper. Na het lezen van de whitepaper kun jij direct starten met jouw volgende duurzame stap(pen)!

Whitepaper Duurzaamheid

Maak je bedrijf nu MVO-proof aan de hand van 4 tips! 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Stap voor stap verlagen we de milieu-impact van onze producten. Dit doen we door alternatieve en duurzame materialen te gebruiken en innovatieve diensten vorm te geven.

Met onze duurzame initiatieven inspireren wij graag anderen. Samen kunnen we stappen zetten naar een duurzamere wereld. In deze video laten wij een greep uit onze duurzame initiatieven en duurzame mogelijkheden voor bedrijfskleding zien.

Veel kijkplezier en laat je inspireren!

Weten hoe jij MVO in kunt zetten binnen jouw organisatie?

Binnen veel sectoren worden de afgelopen jaren verschillende eisen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en het terugdringen van Co gesteld. Ben jij als eigenaar van of manager bij een bedrijf ook druk bezig met het bedenken van oplossingen om bij te dragen aan deze doelstellingen? Er zijn gelukkig tal van mogelijkheden om hier stappen vooruit in te zetten. Benieuwd wat jij kunt doen? Lees snel onze blog voor praktische tips en mogelijkheden.