Merken

Het Zweedse Blåkläder is in 1959 begonnen met het maken en distribueren van werkkleding, hoofdzakelijk voor de Zweedse markt. Ondertussen groeide het bedrijf uit tot één van de grootste producenten van Europa. Inmiddels heeft Blåkläder in veel Europese landen dealers.

Milieuvriendelijk

Blåkläder produceert jaarlijks twee miljoen kledingstukken in eigen fabrieken en vanaf hun eigen plantages. Het bedrijf ontwikkelt kleding die het dagelijkse leven veiliger, makkelijker en comfortabeler maakt. Hierbij heeft het bedrijf milieuvriendelijk produceren hoog in het vaandel staan. Daarom wordt gewerkt volgens een milieu management systeem dat voldoet aan de eisen van de ISO 14001 standaard.

Materialen

Blåkläder maakt gebruik van zwaardere stofkwaliteiten. De kledingstukken hebben dubbel en driedubbel gestikte naden op plekken die zwaar worden belast. Ze maken onder meer gebruik van slijtvaste, kleurechte en voorgekrompen materialen als 100% katoen, polyester/katoen, Cordura en als vlamvertragend en fluoriserend materiaal modacryl/katoen.

Breed assortiment

Bij Groenendijk kunt u terecht voor een breed assortiment uit de Blåkläder collectie. Daarnaast leveren wij veiligheidskleding van onder meer de merken Fristads en F.Engel. Welk type veiligheidskleding u ook zoekt, bij Groenendijk bent u aan het juiste adres.

Blåkläder

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.