Selecteer een pagina
Merken

Stel je voor. Je bent geboren in het paradijs, alles is liefde, schoonheid en alles is echt en waar. Geen behoefte om alles perfect te verbergen. Wat zou je ziel dragen als ondergoed of zou je het nodig hebben?

We hebben een Fig Leaf gekozen als het icoon van Blackspade producten, alsmede die naaktheid sinds het prille begin van de geschiedenis bieden we ook uitzonderlijk comfort op elk moment in je leven. De geschiedenis van het vijgenblad is gebaseerd op de noodzaak om de naaktheid te bedekken die Adam en Eva voelden wanneer zij de verboden vrucht proefden in de Tuin van Eden. Het eerste doek werd geselecteerd vanwege de eenvoud. De stoffen die tegenwoordig worden gebruikt in Blackspade producten zijn net zo natuurlijk, maar nog prettiger om te dragen.

1o2a6615-klein

Het merk Blackspade werd geboren in de Egeïsche Zee, in de omgeving van een aards paradijs waar de vijg volheid symboliseert, katoen de bron van natuurlijkheid symboliseert en beide geharmoniseerd zijn door dezelfde bries. Wij bieden ontwerpen die perfect passen bij uw huid en geschikt zijn voor verschillende klimaatomstandigheden en levensstijlen, gericht op comfort en gezondheid. Door het speciale vijgenblad embleem toont het merk uniek te zijn.

Hoop dat uw keuze u gelukkig zal maken…

Blackspade

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 – 43 00 41

Contactpersoon per regio

Neem contact op!