Nieuws

Per 1 januari 2018  is er een nieuwe leverancierskoppeling doorgevoerd in het INCONTO pakket. Groenendijk Bedrijfskleding is aan de lijst met reeds bestaande koppelingen toegevoegd. Met deze koppeling wil Groenendijk Bedrijfskleding hun klanten nog meer van dienst zijn en het bestelproces vereenvoudigen. Het is vanaf heden mogelijk om de producten rechtstreeks vanuit INCONTO in de webshop te raadplegen en te bestellen.

 

Over Groenendijk Bedrijfskleding

Groenendijk Bedrijfskleding is sinds 1997 totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in de gehele Benelux. Groenendijk is van oorsprong een familiebedrijf uit Woerden, hoofdstad van het Groene Hart. Daarnaast beschikt Groenendijk over vestigingen in Amsterdam en Kesteren. Centraal vanuit Woerden verzorgt Groenendijk met een team van circa 200 collega’s het logistieke traject, de bedrukking en de borduring in eigen ateliers. Haar bedrijfsstrategie draait om vier kernwaarden: ‘Duurzaam & Innovatief’, ‘Persoonlijk & Oplossingsgericht’, ‘Veilig & Creatief’, ‘Betrouwbaar & Zeker’ en zijn alle terug te vinden in hun bedrijfsprocessen en producten.

 

Over INCONTO

INCONTO® biedt het meest complete softwarepakket op het gebied van inkoop, contractmanagement en digitale factuurverwerking. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagement software. Meer dan vijftig organisaties hebben met de INCONTO software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd met bijbehorende grote besparingen. De INCONTO software koppelt met diverse systemen waaronder ERP en talloze financiële systemen. INCONTO biedt verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om zowel in de ‘cloud’ als ‘dedicated’ van deze systemen gebruik te maken.

 

Kunnen wij u helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

Neem contact op met een van onze 30 binnendienst­medewerkers en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient.

0348 - 43 00 41

Contactpersoon per regio

Kunnen wij u helpen?

Aanmelden online magazine

Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche

Altijd de juiste maat door
persoonlijke maatname

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.