Ben jij op zoek naar nieuwe bedrijfskleding die aansluit bij jouw organisatie? Zoek niet langer verder. Naast comfortabele bedrijfskleding voor jouw medewerkers, leveren wij ook diverse diensten die het proces rondom bedrijfskleding eenvoudiger maken!

Grote organisaties hebben vaak moeite om het proces rondom bedrijfskleding gestructureerd te laten verlopen. Ben jij het overzicht kwijt en weet je niet meer wie welke kleding heeft, hoeveel voorraad er is en welke kleding retour zou moeten komen? Ons klantmanagementsysteem maakt dit alles inzichtelijk! En over dat retour nemen van de bedrijfskleding gesproken, ook hier hebben wij een oplossing voor!

Lees snel verder op deze pagina en kom meer over de gemakken rondom bedrijfskleding te weten of neem contact met ons op!

 

Meld je aan voor een gratis demo!

Wil jij de gemakken van het KMS van Groenendijk Bedrijfskleding ervaren? Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking waarin wij onze kennis delen en uitleg geven over onze diensten. 

* verplichte velden

Comfortabele bedrijfskleding aan te passen naar jouw huisstijl

Is de huidige bedrijfskleding toe aan vervanging? Wij leveren comfortabele en functionele bedrijfskleding die helemaal aan te passen is naar jouw huisstijl. Werk jij bijvoorbeeld binnen de sector logistiek of installatie? Al onze kleding biedt functionele eigenschappen om het werk zo eenvoudig mogelijk uit te kunnen voeren. De kleding heeft veel stretch en is in diverse kleuren en een grote maatrange leverbaar. Uiteraard voldoet de kleding ook aan de nodige keurmerken en veiligheidseisen.

Mascot Workwear is één van de topmerken die geschikte bedrijfskleding voor jou aanbiedt. Met de nieuwe Accelerate collecties spelen ze perfect in op de wensen vanuit de dragers. 

 

 

 

 

 

Overzicht dankzij het klantmanagementsysteem

Via ons klantmanagementsysteem is realtime alle belangrijke informatie beschikbaar. Informatie over bijvoorbeeld leverperformance en openstaande (back)orders kan met één druk op de knop worden geëxporteerd naar onder andere Excel, waarna je deze kunt analyseren en periodiek kunt bespreken met onze accountmanager.

Zo houden we elkaar scherp!

 

Eenvoudig te koppelen met andere systemen

Daarnaast hebben wij ruime kennis en ervaring in huis om in samenwerking met jullie IT afdeling een koppeling te realiseren tussen het klantmanagementsysteem en jullie inkoopsysteem. Op die manier kunnen we voorkomen dat er dubbele handelingen moeten worden verricht in het orderproces, zowel aan jullie kant als de onze. Ook kunnen wij een koppeling opzetten met jouw personeelsadministratie, zodat wij geautomatiseerd persoonsgegevens en mutaties hieromtrent kunnen uitwisselen. Nieuwe  medewerkers, uitdienstmeldingen of verhuizingen zijn op die manier ‘zonder een handomdraai’ verwerkt in ons systeem.


Lees meer info op deze pagina of neem contact met ons op. 

 

Logo van

"Het gemak waarmee medewerkers zelf kunnen bestellen zorgt ervoor dat ik hier minder werk aan heb."

Ivo Koppert, Contract Manager Installatie & Service

De impact van bedrijfskleding

Waarschijnlijk ben jij ook bezig om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Naast de verduurzaming van een bedrijfspand en het wagenpark zijn er meer acties die je kunt ondernemen om de duurzaamheidsdoelen van jouw organisatie te behalen. Ook duurzame keuzes rondom bedrijfskleding dragen hieraan bij! Dit kan natuurlijk door te kiezen voor duurzame bedrijfskleding maar er zijn meer services die de verduurzaming rondom bedrijfskleding stimuleren. Het TextilePoint Retoursysteem is hier een voorbeeld van. 

Veel kleding en ook bedrijfskleding belandt na enige tijd op de afvalberg. Wanneer de kleding verbrand kan er niets van hergebruikt worden. Zonde vinden wij! Via het klantmanagementsysteem is ook direct inzichtelijk welke medewerkers nieuwe kleding nodig hebben en dus oude kleding retour kunnen sturen. Ditzelfde geldt voor medewerkers die uitdienst gaan.

TextilePoint

Wat is een duurzaam product als het vervolgens op de grote hoop terecht komt? 

Dankzij ons TextilePoint retourprogramma krijgt gebruikte kleding een tweede leven! Met dit programma geef je inhoud aan de duurzaamheidsambitie van jouw organisatie. Gebruikte kleding is hierdoor niet ongewenst in omloop en wordt gerecycled tot herbruikbare grondstoffen. Het inzamelen gebeurt met één druk op de knop, eenvoudiger kan niet. Door het gebruik van de zak reduceren wij ook nog eens de CO2 uitstoot. 

 

De voordelen van Mascot Workwear

MELD JE AAN VOOR EEN KENNISMAKING!

Wil jij de gemakken van Groenendijk Bedrijfskleding ervaren? Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvende demo van het KMS waarin wij je meer vertellen over de voordelen!

* verplichte velden

Meer weten?

Ook voor jouw organisatie hebben wij een passende en unieke oplossing voor bedrijfskleding. Benieuwd wat wij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen?