De organisatie van bedrijfskleding binnen bedrijven met grote dragers groepen en/of veel verschillende locaties kan complex lijken. Wij doen er alles aan om het proces zo eenvoudig mogelijk in te richten voor de organisatie én de dragers. Zo bieden we diverse koppelingen met systemen, bijvoorbeeld met HR. En proberen we veel processen intern te houden. Wat zorgt voor continuïteit en flexibiliteit. En dit alles doen wij met het onderwerp duurzaamheid voor ogen. We stellen onszelf altijd de vraag hoe we iets duurzamer en efficiënter kunnen regelen. 

Benieuwd wat wij precies allemaal doen? Lees dan verder op deze pagina. 

 

IT & Beveiliging

Bestelgemak en efficiency staan bij ons hoog in het vaandel! Zo bieden we een handige webshop en bestel app. En uiteraard voldoen de webshop en app aan de hoogste veiligheidseisen en normen op het gebied van beveiliging. Onze IT collega's werken dag in dag uit aan de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van IT. Dit alles om het proces zo eenvoudig mogelijk in te richten. Zo bieden we diverse koppelingen met systemen. Bijvoorbeeld met HR en inkoopsystemen. Een voordeel hiervan is dat jij altijd realtime alle management informatie beschikbaar hebt. Informatie over bijvoorbeeld leverperformance en openstaande (back)orders kan worden geëxporteerd naar onder andere Excel, waarna je deze kan analyseren en periodiek kan bespreken met onze accountmanager. Zo houden we elkaar scherp en voorkomen we dat er dubbele handelingen moeten worden verricht in het orderproces! 

Allround dienstverlening

Om de continuïteit en kwaliteit te kunnen waarborgen hebben we veel onderdelen die tijdens het proces aan bod komen intern geregeld. Hierdoor zijn we in mindere mate afhankelijk van anderen waardoor we flexibeler zijn en zelf meer de controle kunnen houden. Zo hebben we inhouse afdelingen voor productontwikkeling, borduren, bedrukken en vermakingen. Maar we hebben ook ruim 10.000 m2 magazijn waar producten voor klanten op voorraad gehouden kunnen worden. Hierdoor kunnen we extra snel leveren. 

 

Logistiek & voorraadbeheer

Voor ons staat voorop dat jouw bestelling van de juiste kwaliteit is én op het juiste moment wordt geleverd. Daarom werken we bij Groenendijk volgens het ISO 9001 kwaliteitssysteem. Dit betekent dat we in onze processen verschillende controlemomenten hebben ingebouwd. Ook hebben we goede afspraken gemaakt met de fabrikanten die artikelen aan ons leveren. Hierbij gaat het over kwaliteit maar ook over levertermijnen en duurzaamheid.

Sinds de verhuizing begin 2019 naar het nieuwe pand in Woerden beschikken wij over een modern, deels geautomatiseerd bulk- en orderpick magazijn. Het bulk magazijn heeft een grote van 10.000 m2, het orderpick magazijn heeft drie verdiepingen met in totaal 1600 m2 vloeroppervlak. Hierin is ruimte voor 4.000 legborden met zo’n 12.000 picklocaties. Dankzij het nieuwe magazijn en de nieuwe innovaties kunnen wij nog sneller orders versturen en neemt de kans op fouten af. 

Bestelgemak staat bij ons voorop

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen is met een bedrijfsspecifieke bestelomgeving geen enkel probleem. Wij richten de bestelomgeving in zoals jij dat wilt. Je kunt daarbij kiezen uit talloze persoonlijke instellingen en opties. Ook kun je jouw eigen teksten en logo plaatsen zodat de webshop aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. Vrijwel alles is mogelijk! En het mooie is nu dus dat dit niet meer alleen via de computer of laptop kan maar ook thuis vanaf de bank via de mobiele telefoon!

De voordelen van een persoonlijke bestelomgeving

 

  • Bestellen met punten, prijzen of iDEAL
  • Diverse aflevermogelijkheden
  • Orderstatus en track & trace functionaliteit
  • Retouren regelen
  • Duidelijke rollen- en rechtenstructuur
  • Optimaal inzicht
  • Koppeling met inkoopsysteem en/of personeelsadministratie
  • Duidelijk instructie en informatievoorziening
  • Veiligheid – bescherming persoonsgegevens

 

De app is inmiddels al ruim 700 keer gedownload! 

Check de sneak peek van de nieuwe app

Duurzaamheid

Duurzame en circulaire bedrijfskleding start bij duurzaam ontwerpen. Er wordt in steeds meer producten standaard duurzamer materiaal gebruikt zoals gerecycled of biologisch materiaal. Dit heeft een positieve invloed op het milieu. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en stemmen gezamenlijk af hoe we duurzaamheid binnen de samenwerking vormgeven. Dit kan dus zijn aan de hand van de materialen maar daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook een retourserviceprogramma waardoor kleding op een juiste manier gerecycled kan worden. We willen dat onze klanten begrijpen waarom iets duurzaam of circulair wordt geproduceerd, in plaats van op de traditionele manier te confectioneren. Zo kunnen er bewuste keuzes gemaakt worden.

De wereld veranderen kan niemand alleen. Maar samen komen we een heel eind! 

 

 

De volgende organisaties gingen je al voor:

Rijkswaterstaat_Logo.svg
G4S-logo-grey-v2.svg
schiphol-grijs.svg

Meld je aan voor een gratis kennismaking!

Wil jij de gemakken van Groenendijk ervaren? Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking waarin wij onze kennis delen en uitleg geven over onze diensten. 

* verplichte velden

Meer weten?

Ook voor jouw organisatie hebben wij een passende en unieke oplossing voor bedrijfskleding.
Benieuwd wat wij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen?