Voor iedere branche een passend pak

Bij Groenendijk weten we dat er slechts enkele seconden voor nodig zijn om een goede eerste indruk te maken. Dat geldt voor diverse branches. Van zorg tot openbaar vervoer, van beveiliging tot overheid. Voor iedere denkbare branche kunnen wij een passend representatief kledingpakket leveren. Van de beste kwaliteit, duurzaam geproduceerd en volledig op maat. Met alle zorg die je van Groenendijk gewend bent. Waar je ook werkzaam bent; wij zorgen ervoor dat het wat de kleding betreft wel goed zit in de toekomst.

Onze Branches

Aanbesteding/Tender

Sta jij op het punt een (onderhandse) aanbesteding of tender in de markt te zetten voor nieuwe bedrijfskleding, schoenen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen?

Onze Branches

BOA

Ben je op zoek naar nieuwe BOA-kleding inclusief accessoires voor jouw gemeente? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt.

Onze Branches

Installatie & Service

Verrichten jij of jouw medewerkers installatie- of service werkzaamheden? Groenendijk biedt een compleet assortiment bedrijfskleding geschikt voor alle installatiewerkzaamheden!

Onze Branches

Logistiek & Transport

De beste bedrijfskleding voor Logistiek & Transport vind je bij Groenendijk Bedrijfskleding! We bieden een compleet assortiment inclusief veiligheidsschoenen en PBM en een persoonlijke bestelomgeving.

Onze Branches

Openbaar vervoer

Een medewerker in het openbaar vervoer is letterlijk het visitekaartje van de organisatie. Groenendijk levert met zorg én op maat gemaakte unieke dienstkleding om jouw klanten in stijl te verwelkomen.

Onze Branches

Overheid

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor jouw overheidsorganisatie? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt, bij Groenendijk is alles mogelijk, van kostuum tot sportkleding! 

Onze Branches

Security

Wij bieden kwalitatieve bedrijfskleding en efficiënte oplossingen voor het traject rondom de bedrijfskleding voor beveiligers en handhavers, óók wanneer het om veel dragers en uitgebreide kledingpakketten gaat.

Onze Branches

Zorg

Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, verzorgingshuis, de thuishulp of een psychiatrische instelling: het is belangrijk dat je vertrouwen opwekt bij jouw patiënten. Een herkenbare uitstraling helpt hierbij. 

Security

Wie werkzaam is in de beveiliging wil er netjes en verzorgd bijlopen. Niet alleen vanwege het herkenbare embleem; een strakke outfit straalt zekerheid en vertrouwen uit. Bij Groenendijk zorgen we dat alle mannen en vrouwen in deze branche snel en in de juiste maten de werkvloer op kunnen. Al dan niet met veiligheidsschoenen, safetyriemen en desgewenst met de juiste clipdassen om het plaatje af te maken.

 

Extra onderscheid maken als beveiligingsbedrijf? 

Ga voor een clipdas met het logo erop. Of stap af van het traditionele pak en kies een workwear broek met een zwarte polo en dito jas.

 

Bijzondere beveiliging

Samen met een welbekend beveiligingsbedrijf hebben wij een kledingpakket gedeeltelijk in Ghana laten produceren. Om zo ter plaatse lokale werkgelegenheid te creëren en toe te werken naar een bepaald loon voor de toekomst.

 

Zorg

Vertrouwen en herkenbaarheid: dat is wat ons betreft het belangrijkste wat het personeel in ziekenhuizen, verzorghuizen, de thuishulp, psychiatrie of schoonmaak moet uitstralen.


Uniek: nieuwe kwaliteit in de zorg

Groenendijk kiest voor een nieuwe kwaliteit in de zorg als het gaat om representatieve kleding. Voor een grote zorginstelling is een volledig polyester uniform ontwikkeld: om de kleurechtheid te bewaken én het draagcomfort te vergroten. De werkkleding is bovendien voorzien van een speciale finish op de vezel en ook het garen wordt gekleurd om de kleurechtheid te waarborgen. Hiermee zijn wij nummer één in de markt. Niet alleen het materiaal ondergaat een metamorfose. Ook wat stijl betreft stappen zorginstellingen af van wat traditioneel is in de werkkleding. De volgende stap in de zorg? Deze kleding duurzaam maken.

 

 

Openbaar vervoer & personenvervoer

Groenendijk heeft in 2014 getekend voor een grote speler in het openbaar vervoer: de Nederlandse Spoorwegen. Voor de ruim 9.000 medewerkers ontwikkelden wij een volledig nieuwe representatieve kledinglijn.

 

Wie de schoen past

Maar niet alleen in het openbaar vervoer mogen de medewerkers strak in het pak op het perron verschijnen. Ook wanneer je werkzaam bent in het persoonlijk vervoer of dienst doet als taxichauffeur, verzorgt Groenendijk passende bedrijfskleding. Desgewenst met het juiste schoeisel. Wanneer chauffeurs veel in en uit moeten stappen – bijvoorbeeld uit een bus, trein of taxi – hebben ze een anti-slipzool nodig. Misschien wel met een stalen neus. Wij adviseren graag welke werkschoen het meest geschikt is voor jou. Daarbij houden we altijd rekening met comfort en veiligheid. Bekijk hier het uitgebreide assortiment werkschoenen. 

 

Veel werknemers?

Geen probleem. Groenendijk ontzorgt bedrijven van grote omvang. Van maatname op locatie tot bestelsysteem in de persoonlijke webshop.

 

Volledige service

Wanneer je Groenendijk inschakelt om een passend pak voor iedere personeelslid te leveren, bestel je niet alleen dat pak, maar krijg je ook de volledige service eromheen. 

 

  • Maatname op locatie
  • Directe bestelling & levering bij de medewerkers thuis
  • Vermaken in eigen atelier
  • Inrichting van een persoonlijke webshop
  • Uniek retourservice programma waarbij gebruikte kleding een tweede leven krijgt

 

Al deze voordelen zorgen dat jij minder tijd kwijt bent aan alle zaken rondom bedrijfskleding.

In de ene branche is het belangrijk dat de kleding snel geleverd wordt. In de andere dat de gedragen kleding geretourneerd kan worden. Maar bij álle branches staat betrouwbaarheid voorop. 

Sales Manager

Overheid

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfskleding voor jouw overheidsorganisatie? Of je nu een complete unieke collectie of een standaard kledingstuk zoekt, bij Groenendijk is alles mogelijk, van kostuum tot sportkleding! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij jouw organisatie van veilige, kwalitatieve, comfortabele én unieke bedrijfskleding voorzien! Ook voor omvangrijke projecten bieden wij de oplossing.

 

Kwalitatief, comfortabel én uniek

Samen bekijken wij graag de wensen en behoeften met betrekking tot bedrijfskleding voor specifieke functies. Of je nu een polo, custom made kledingstuk, uniform, veiligheidskleding en -schoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen zoekt, wij leveren het! Natuurlijk staan veiligheid, draagcomfort, kwaliteit en functionaliteit centraal bij het samenstellen van jouw bedrijfskleding. Daarnaast is natuurlijk de herkenbaarheid in overheidsfuncties van groot belang. Zo behoort speciaal voor jouw organisatie ontworpen bedrijfskleding ook tot de mogelijkheden.

 

 

Logistiek & Transport

In Nederland gebeuren elk jaar zo’n 220.000 arbeidsongevallen die zo ernstig zijn, dat werknemers moeten verzuimen. Als werkgever moet je diverse technische en organisatorische maatregelen nemen om ongevallen met medewerkers op de werkvloer te voorkomen. De juiste (veiligheids)kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen helpen de risico’s op ongevallen te verkleinen. Bij Groenendijk Bedrijfskleding is een breed assortiment aan veilige én functionele bedrijfskleding te vinden.

 

Veilige bedrijfskleding voor alle werkzaamheden binnen jouw bedrijf

Binnen de branche Logistiek & Transport is er een grote afwisseling aan werkomstandigheden. Een magazijnmedewerker heeft met andere werksituaties te maken dan een chauffeur en dus zullen beiden verschillende eisen en wensen hebben op het gebied van werkkleding. Per medewerker zal er in overleg worden bekeken welke werkkleding en werkschoenen geschikt zijn. Wij kijken daarbij niet alleen naar veiligheid maar ook naar andere zaken zoals bijvoorbeeld draagcomfort en functionaliteit, want deze zijn zeker zo belangrijk.

 

Installatie & Service

Verrichten jij of jouw medewerkers installatie- of service werkzaamheden? Werken zij bij een technische dienst of bijvoorbeeld als servicemonteur? De diversiteit aan werkzaamheden brengt verschillende wensen en functionaliteiten voor de bedrijfskleding met zich mee. In verschillende situaties en bij wisselende klussen is het handig om al het gereedschap en je telefoon bij de hand te hebben. Onze werkkleding is op deze eisen aangepast met diverse hulpmiddelen, zoals lussen, zakken en banden. Dankzij de hoge productkwaliteit gaat deze kleding een flink aantal klussen mee!

 

Veilige bedrijfskleding

Bij Groenendijk zijn verschillende leveranciers vertegenwoordigd met hoogwaardige kledinglijnen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en geschikt zijn voor de installatie- en servicebranche. Denk hierbij aan broeken met verstevigde kniezakken, maar ook aan doorwerkkleding voor de buitenactiviteiten inclusief de vereiste striping (reflecterende delen) voor zichtbaarheid in het donker. Naast veilige werkkleding bieden we ook een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen, veiligheidsbrillen, handschoenen en veiligheidsschoenen.

 

Aanbesteding/Tender

Sta jij op het punt een (onderhandse) aanbesteding of tender in de markt te zetten voor nieuwe bedrijfskleding, schoenen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen? Groenendijk Bedrijfskleding biedt de oplossing voor jouw vraagstuk! Of je nu op zoek bent naar een special (custom made kledingstuk) of een standaard kledingstuk, alles is mogelijk! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij jouw organisatie van kwalitatieve, comfortabele én unieke bedrijfskleding voorzien.  

Wij lichten graag de diverse mogelijkheden in de bedrijfskledingmarkt toe en praten je bij over de nieuwe ontwikkelingen in de markt. 

 

BOA

Een BOA openbare ruimte is enerzijds benaderbaar, dienstbaar en behulpzaam en anderzijds stelt hij/zij de norm en handhaaft de wet- en regelgeving. De VNG heeft 5 elementen benoemd welke de gemeenten consistent dienen door te voeren in het nieuwe BOA-uniform, zodat er een eigen, krachtige en herkenbare identiteit wordt gevisualiseerd. 

Als mede ontwikkelaar van het modeluniform van de BOA openbare ruimte, hebben wij alle middelen in huis om voor elke BOA kleding en uniformen te leveren, zowel in operationele als in ceremoniële stijl. Hierbij garanderen we kwalitatieve, getailleerde kleding dat voldoet aan alle wensen en eisen van de BOA’s. Denk hierbij aan boswachters, conducteurs, parkeercontroleurs et cetera.

 

Meer weten?

Wij bekijken graag samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Neem gerust contact met ons op.